Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για την 28η Οκτωβρίου

Η 28η Οκτωβρίου αποτελεί σταθμό στην πορεία του έθνους μας και ημέρα μνήμης και τιμής για τον ελληνισμό. Η Ελλάδα δίδαξε με το παράδειγμά της ότι ένας λαός με πίστη στις μεγάλες αξίες του μπορεί να κερδίσει την ανεξαρτησία και την ελευθερία του και να υπερασπιστεί με επιτυχία την τιμή και την αξιοπρέπειά του.

Σήμερα όλοι εμείς καλούμαστε να εμπνευστούμε από το ίδιο…

παράδειγμα και να συνεχίσουμε τον ίδιο αγώνα. Η Ελλάδα καλείται να αξιοποιήσει τα διδάγματα και τις παρακαταθήκες και να σφυρηλατήσει την εθνική ενότητα και ομοψυχία. Για την εθνική μας ανεξαρτησία, την εθνική μας υπόσταση και την εθνική μας ταυτότητα. Για το παρόν και το μέλλον.

Ας αντλήσουμε λοιπόν πολύτιμα διδάγματα από το ηρωικό έπος του 40 και ας αγωνιστούμε με το ίδιο πνεύμα της αρετής και της φιλοπατρίας, για να ξεπεράσουμε με πίστη και ομοψυχία τις όποιες δυσκολίες.

Ο Δήμος Γρεβενών υπερήφανος για το χθες και αισιόδοξος για το αύριο γιορτάζει την 28η Οκτωβρίου και καλεί όλους τους Δημότες να υψώσουν ψηλά την ελληνική σημαία, αποδίδοντας έτσι ελάχιστο φόρο τιμής σ’ αυτούς που αγωνίστηκαν για την ελευθερία μας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ