Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών κ. Τιμολέοντα Κοψαχείλη με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείο Υγείας

Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφτηκε το Υπουργείο Υγείας και συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα κ. Πελοπίδα Καλλίρη και άλλα στελέχη του Υπουργείου.

Ο κ. Κοψαχείλης ενημερώθηκε για τρέχοντα θέματα και προβλήματα του χώρου της υγείας και του ΕΟΠΠΥ. Συζητήθηκαν θέματα δομών, διοίκησης και στελέχωσης των υγειονομικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης και του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.

Ο Βουλευτής Γρεβενών αναφέρθηκεστην ανάγκη να αξιοποιηθούν, το ταχύτερο, οι μεγάλες δυνατότητες τουΝοσοκομείου και επισήμανε στον Γ. Γραμματέα τα σημαντικότατα πλεονεκτήματα τουσε σχέση με τα άλλα νοσοκομεία της Δυτικής Μακεδονίαςόπως,οι άρτιες κτιριακές και λοιπές υποδομές, το σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό και το εξαιρετικό επιστημονικό προσωπικό του.

Ο Βουλευτής Γρεβενών ζήτησε από τον κ. Καλλίρη και τα αρμόδια στελέχη του Υπουργείου να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να εξασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του φαρμακευτικού τμήματος (φαρμακείου) του Νοσοκομείου Γρεβενών.

Επίσης συζητήθηκε η δημιουργία σταθμού ΕΚΑΒ στη Δεσκάτη, η οποία κρίνεται αναγκαία λόγω του δύσκολου οδικού δικτύου και των μεγάλων αποστάσεων από το Νοσοκομείο.

 

 

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη