Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Σέρβοι μανιταρόφιλοι επισκέφθηκαν τον Βουλευτή Γρεβενών

Την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης δέχτηκε στο Πολιτικό του Γραφείο το Σέρβο Καθηγητή κ. Branislav Uzelac συγγραφέα, μεταξύ άλλων, του βιβλίου “Μανιτάρια της Σερβίας και των Δυτικών Βαλκανίων” (Gljive Srbije i zapadnog Balkana) και το συνεργάτη του κ. Goran Milosevic, μαζί τους και ο κ. Φώτης Παρασκευαΐδης γνωστός μανιταρόφιλος με ενασχόληση την προώθηση των μανιταριών και προϊόντων που έχουν ως βάση το μανιτάρι.

 

Ο κ. Βουλευτής ενημερώθηκε αναλυτικά για τη μέχρι τώρα προσφορά του συγγραφέα στην επιστήμη της μυκολογίας σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς και για την επιθυμία συνεργασίας του με τους μανιταρόφιλους Δυτικής Μακεδονίας και τον κ. Γιώργο Κωνσταντινίδη, με σκοπό την ανταλλαγή πληροφοριών και τεχνογνωσίας σχετικά με την καλλιέργεια μανιταριών που ευδοκιμούν στην περιοχή. Ο κ. Uzelac τόνισε, ότι ενδιαφέρεται να εντάξει στο βιβλίο του ολόκληρο κεφάλαιο που θα αναφέρεται στα μανιτάρια της ευρύτερης περιοχής των Γρεβενών, ενώ παράλληλα θα ενημερώνει τον αναγνώστη με χρήσιμες πληροφορίες για τον τόπο μας, ώστε, όπως ο ίδιος είπε, “να κάνει τα Γρεβενά γνωστά σε όλο τον κόσμο”.

Ο κ. Κοψαχείλης αφού ενημερώθηκε και έλαβε υπόψη τις προτάσεις των συνομιλητών του, εξέφρασε το ενδιαφέρον και την πρόθεση του να σταθεί αρωγός σε αυτή την πολλά υποσχόμενη προσπάθεια συνεργασίας. Μία συνεργασία, που δημιουργεί προοπτικές στον παραγωγικό και εμπορικό τομέα και συγχρόνως συμβάλλει στην προβολή του τόπου μας.

 

Γραφείο Τύπου

Βουλευτή Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη