Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αποφάσεις Δ.Σ. και Συγχαρητήρια Επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του  Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών ανακοινώνει ότι  στη συνεδρίαση που έγινε στις 20/9/2014 αποφάσισε τα παρακάτω:

1. Να πραγματοποιήσει στις 15 Αυγούστου 2015 το 1ο Αντάμωμα των απανταχού Αμυγδαλιωτών που θα πλαισιωθεί με βραδιά δημοτικής μουσικής και  στις 16 Αυγούστου 2015 το 1ο    πάρτι νεολαίας σε συνεργασία…

με τους νέους των Αμυγδαλιών. Για την καλύτερη προετοιμασία και για την επιτυχία των εκδηλώσεων παρακαλεί όλους τους Αμυγδαλιώτες να συμμετέχουν στο διάλογο καταθέτοντας τις δικές τους προτάσεις προς τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

2. Προκειμένου να δημιουργήσει στο μέλλον λαογραφικό μουσείο παρακαλεί όσες και όσοι επιθυμούν να προσφέρουν αντίστοιχο υλικό να επικοινωνήσουν με τον πρόεδρο του Συλλόγου στα τηλέφωνα 2462088443 και 6948878953.

3. Συνεχίζει και φέτος, για εικοστή συνεχόμενη χρονιά, τα  δωρεάν μαθήματα λαογραφίας,  παραδοσιακών και λαϊκών χορών.

Τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα αρχίσουν τη λειτουργία τους το Σάββατο 1 Noεμβρίου τις παρακάτω ώρες:

 Το παιδικό τμήμα στις 5.00μ.μ. (6-15 ετών)

 Το εφηβικό και ενηλίκων τμήμα στις 6.00μ.μ.

 Το τμήμα των γυναικών στις 7.00μ.μ.

και καλεί όλα τα μέλη να συμμετέχουν στην έναρξη της νέας περιόδου. Ακόμα ανακοινώνει ότι εγγραφές νέων μελών θα γίνονται καθημερινά στα τηλέφωνα 2462088443 και 6948878953.

Χοροδιδάσκαλος και για τη νέα περίοδο θα είναι η  Αλκμήνη Δημητριάδη, πτυχιούχος ΤΕΦAΑ με ειδικότητα στους παραδοσιακούς χορούς.

Επίσης ανακοινώνει ότι το εργαστήρι πληροφορικής και η δανειστική βιβλιοθήκη θα λειτουργούν την ίδια μέρα και από τις 5.00μ.μ. μέχρι στις 8.00μ.μ.

Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στα παραπάνω τμήματα («ενεργοί πολίτες», γυμναστήριο και χορευτικά) να το δηλώσουν στον πρόεδρο του Συλλόγου Νικόλαο Δεινόπαπα και στα τηλέφωνα 2462088443 και 6948878953, μέχρι στις 15 Οκτωβρίου  2014.

 

Συγχαρητήρια Επιστολή 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μ’ αυτή του την επιστολή θέλει να εκφράσει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στους νεοεκλεγμένους, Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη,  Αντιπεριφερειάρχη κ. Σημανδράκο,  Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δασταμάνη, σε όλους τους Προέδρους των Συμβουλίων, σε όλους τους Αντιπεριφερειάρχες, σε όλους τους Αντιδημάρχους, σε όλους τους Περιφερειακούς και Δημοτικούς Συμβούλους, στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Πατσιαρίκα και στους Τοπικούς Συμβούλους και τους εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους.

            Εμείς δηλώνουμε ότι θα είμαστε δίπλα τους  στις προσπάθειές τους  για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής των κατοίκων και την πολιτιστική ανάπτυξη του τόπου μας.

            Επίσης εκφράζει τα πιο θερμά του συγχαρητήρια στους Αμυγδαλιώτες που φέτος στις πανελλαδικές εξετάσεις κατάφεραν να εισαχθούν στα Α.Ε.Ι και στα Τ.Ε.Ι. της χώρας μας και τους εύχεται καλές σπουδές.

 

 

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 

Ο Γραμματέας                               Ο Πρόεδρος 

 

             Αργύριος Γ. Καραλιόλιος                       Νικόλαος Δεινόπαπας

Δείτε ακόμα