Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Δήμαρχο Γρεβενών επισκέφτηκε ο Μητροπολίτης Καστορίας

Τον νέο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών κ. Βαγγέλη Σημανδράκο και τον νέο Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη επισκέφτηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ και Τοποτηρητής της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών σήμερα, Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014.
Ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε εθιμοτυπικά τα γραφεία τους και τους ευχήθηκε να τους χαρίζει η Παναγία μας υγεία και δύναμη στο έργο τους για το καλό των πολιτών

της όμορφης περιοχής των Γρεβενών. Παράλληλα, συζήτησε τους τομείς συνεργασίας της Εκκλησίας των Γρεβενών με την τοπική Αυτοδιοίκηση έως ότου η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος εκλέξει νέο Μητροπολίτη Γρεβενών.

Ο Τοποτηρητής Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ χάρισε στον καθένα από μία εικόνα του Αγίου Μηνά, πολιούχου της Καστοριάς, προς ενίσχυσή τους.
Από την πλευρά τους και οι δυο θεσμικοί παράγοντες ευχαρίστησαν τον Σεβασμιώτατο για την επίσκεψή του, για την αγάπη που δείχνει στον λαό των Γρεβενών και σημείωσαν πως είναι τιμή και ευλογία για τα Γρεβενά η παρουσία του Μητροπολίτη κ. Σεραφείμ