Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εβδομάδα Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το Δήμο Γρεβενών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις των δύο πρώτων ημερών της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας για το Δήμο Γρεβενών.

Το απόγευμα της Τετάρτης στο Πολιτιστικό Κέντρο Γρεβενών με τη συνδρομή του  Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης έλαβε χώρα επιμορφωτική εκδήλωση με θέμα «Το ποδήλατο ως βιώσιμο μέσο μετακίνησης» ενώ στη συνέχεια μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη θεατρική παράσταση «Ο …

Τρομάρας» της θεατρικής ομάδας «Οι Άστεγοι».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γρηγόρης Γιαννόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Πέτρου, κ. Χρήστος Τριγώνης και κ. Γρηγόρης Φαρμάκης,    ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιος Πουρνάρας, εκπρόσωποι συλλόγων, υπηρεσιακοί και θεσμικοί παράγοντες και πλήθος κόσμου. 

Σήμερα το μεσημέρι οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής στο ομώνυμο πάρκο με τη συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Γρεβενών και την υλική αρωγή του ΚΠΕ με τη χορηγία ποδηλάτων προς το σκοπό αυτό.  

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται το απόγευμα της Παρασκευής στις 17.30 με την πεζοπορία στους δρόμους της πόλης μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ