Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση Ε.Σημανδράκου με το Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου Γρεβενών

Τα προβλήματα της λειτουργίας του Νοσοκομείου Γρεβενών βρέθηκαν σήμερα στο επίκεντρο της συνάντησης του 
Αντιπεριφερειάρχη Ευάγγελου Σημανδράκου με τον Διευθυντή της Παθολογικής Κλινικής Νικόλαο Μασμανίδη. 

Εκπροσωπώντας το ιατρικό προσωπικό και τους εργαζόμενους ο κ. Μασμανίδης μετέφερε τον προβληματισμό του 
για τις ελλείψεις και τα …

προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά οι εργαζόμενοι κρούοντας για μια ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου για το μέλλον του Νοσοκομείου. 

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά πέραν της συνολικής κεντρικής πολιτικής για την Υγεία, που προκαλεί δυσλειτουργίες στα Νοσοκομεία της Περιφέρειας, οι πρόσφατες περιπέτειες του Νοσοκομείου με το θέμα της Διοίκησης και η καθυστέρηση της τοποθέτησης νέου Διοικητή δυσχεραίνουν περαιτέρω τη λειτουργία του ιδρύματος. 

Ο κ. Σημανδράκος ζήτησε αναλυτικές πληροφορίες και στοιχεία για τη λειτουργία  του Νοσοκομείου μεταφέροντας στον κ. Μασμανίδη την ξεκάθαρη πρόθεση της νέας Περιφερειακής Αρχής για αμέριστη υποστήριξη του Νοσοκομείου.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών η βιωσιμότητα του Νοσοκομείου  αποτελεί ζήτημα  προτεραιότητας και πέραν αυτού, θα ασκηθεί κάθε είδους πίεση προς πάσα κατεύθυνση προκειμένου να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη του ιδρύματος καθώς και η βελτίωση των συνθηκών για τους ασθενείς και το προσωπικό. 

Κλείνοντας ζήτησε από τον κ. Μασμανίδη να υπάρχει συνεχής επικοινωνία μεταξύ Νοσοκομείου και 
Περιφερειας Δ.Μακεδονίας ενω άμεσα θα ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις ο Περιφειάρχης Θόδωρος Καρυπίδης και ο νέος θεματικός Αντιπεριφερειαρχης Υγείας κ. Σταύρος Γιαννακίδης.