Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ορκωμοσία της νέας δημοτικής αρχής στον Δήμο Δεσκάτης (video)

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η ορκωμοσία της Νέας Δημοτικής Αρχής στον Δήμο Δεσκάτης….

 

Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και την ομιλία του νέου δημάρχου Δεσκάτης Δημήτρη Καραστέργιου.

 

{youtube}FGlnky8zV1M|640|380{/youtube}

 

 

 

Σεβασμιώτατε, σεβαστοί πατέρες

Κύριε βουλευτά , κ.αντιπεριφερειάρχη

Κύριοι Δήμαρχοι,κ.Πρώην Δήμαρχοι

Κύριοι περιφερειακοί και Δημοτικοί σύμβουλοι

Κύριοι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας

 Κυρίες και κύριοι επίσημοι προσκεκλημένοι

Συμπατριώτισσες –τες

Σας ευχαριστώ  που μας τιμάτε με  την παρουσία σας, στην αποψινή εκδήλωση, η οποία  αποτελεί, γιορτή της τοπικής αυτοδιοίκησης και της δημοκρατίας.

Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου, που με στηρίζει διαρκώς  με αγάπη και  κατανόηση.

Αισθάνομαι ιδιαίτερη τιμή, ευθύνη και συγκίνηση, που αξιώνομαι να επωμιστώ μαζί με όλα ανεξαιρέτως τα μέλη της νέας Δημοτικής αρχής, την σημαντική πολιτική ευθύνη της διοίκησης του Δήμου Δεσκάτης . 

Η Ευθύνη μας είναι μεγάλη κυρίως απέναντι στον λαό του Δήμου μας, ο οποίος πίστεψε στο όραμα και τις δυνατότητές μας και μας ανέθεσε, σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών, τα καθήκοντα της διοίκησης του Δήμου εξ ονόματός του.

 

 

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, είτε εξελέγησαν είτε όχι, τους φίλους και συμπαραστάτες, με τους οποίους ξεκινήσαμε μαζί, την διεκδίκηση της διοίκησης του Δήμου μας. όλους αυτούς που πίστεψαν στην ανάγκη για ουσιαστική αλλαγή και συμμετείχαν με ενθουσιασμό και θέρμη στην αναδιαμόρφωση του  οράματός μας, αγωνίστηκαν, τόλμησαν,  και θα βρίσκονται μαζί μας, στηρίζοντας την προσπάθειά μας. Μαζί θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ,όχι δημιουργώντας ένα στείρο παραγοντικό μηχανισμό εξυπηρέτησης ημετέρων, σαν αυτούς που τόσο πολύ έχουν ταλαιπωρήσει τον τόπο μας, αλλά κάνοντας πράξη την δέσμευσή μας, για ανιδιοτελή προσφορά, πιστοί στις αξίες  τους στόχους, αλλά και τις αγωνίες με τις οποίες ξεκινήσαμε κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της  κοινωνία μας.

Ευχαριστώ όλους εσάς που μας εμπιστευθήκατε  με την ψήφο σας αλλά και όλους εσάς που κάνατε άλλες επιλογές,

 και σας καλώ  όλοι μαζί ενωμένοι να εργαστούμε για ένα και μόνο σκοπό , την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Με πνεύμα ενότητας ,υπερβαίνοντας τις όποιες διαφωνίες και ατέρμονες αντιπαραθέσεις που οδηγούν σε αδιέξοδα, οφείλουμε να οδηγήσουμε το Δήμο μας με σταθερά βήματα μπροστά, υπηρετώντας την κοινή μας αποστολή , την εξυπηρέτηση του Δημοσίου συμφέροντος.

 Σε αυτό τον αγώνα κανένας δεν περισσεύει.

 

 

Οι διαφορετικές οπτικές γωνίες με τις οποίες αντιλαμβανόμαστε την ανάπτυξη της περιοχής μας όπως παρουσιάστηκαν και κρίθηκαν προεκλογικά, ας συνθέσουν την κινητήρια δύναμη που θα δώσει μια νέα  αναπτυξιακή ώθηση για το Δήμο μας.

Μέσα από μια συμμετοχική  διοίκηση , χωρίς αποκλεισμούς , χωρίς προκαταλήψεις και στερεότυπα, πάνω από κομματικές και τοπικιστικές αντιπαλότητες, μέσα από τον πλουραλισμό, την πολυφωνία και την σύνθεση θα προκύψουν οι λύσεις που έχει ανάγκη ο τόπος μας.

Η προσπάθειά μας αυτή θα είναι   πιο αποτελεσματική αν συμπληρωθεί με την ενεργό συμμετοχή και δράση των πολιτών, των υγειών δυνάμεων της  κοινωνίας, της νεολαία μας, των κοινωνικών φορέων, που  θα συνεπικουρούν  και θα συνδράμουν στο έργο του Δημοτικού συμβουλίου  και  των τοπικών κοινοτήτων, με πνεύμα εθελοντισμού και αλληλεγγύης.

Δουλειά μας είναι μέσα από  διάλογο  και ενημέρωση να οργανώσουμε και να βοηθήσουμε όλοι μαζί την κοινωνία μας, να κινηθεί προς τα εμπρός, με σταθερή και αταλάντευτη πορεία διαρκούς αναζήτησης, επαναστοχοθεσίας και διεκδίκησης σε όλα τα επίπεδα.

Στο έργο της νέας Δημοτικής Αρχής ,σημαντικός θα είναι και ο ρόλος των  στελεχών  και των εργαζόμενων στο Δήμο μας, η κινητήρια δύναμη του Δήμου, μαζί με τους οποίους οφείλουμε να δουλέψουμε για τον τόπο μας.

Αγαπητοί συνεργάτες στέκομαι με αίσθημα ευθύνης δίπλα σας και σας καλώ να γίνετε κοινωνοί και συνοδοιπόροι στην υλοποίηση του οράματος μας.

Με διαφάνεια , φιλικότητα, αμεροληψία, χρηστή και αδιάφθορη διοίκηση, αμεσότητα, και αποτελεσματικότητα να θέσουμε τους ευαυτούς μας, αιρετοί και εργαζόμενοι στην υπηρεσία του πολίτη.

Κυρίες και κύριοι

Με ενθουσιασμό ,σοβαρότητα ,υπευθυνότητα , προγραμματισμό,   και σκληρή δουλειά,   από την προσεχή Δευτέρα χαράσσουμε μια νέα πορεία για το Δήμο μας.

Σε μια δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας , που βρίσκεται μέσα στην δίνη της μεγαλύτερης οικονομικής αλλά και αξιακής κρίσης των τελευταίων πενήντα ετών, οφείλουμε να αντισταθούμε ,με πίστη στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας, και να αναζητήσουμε τις λύσεις που έχει ανάγκη η κοινωνία μας .

Όλοι μαζί ενωμένοι  να  κερδίσουμε το στοίχημα της βιώσιμης ανάπτυξης ,μέσα από μια διοίκηση που θα χαρακτηρίζεται για την δημοκρατικότητα, την αξιοκρατία τη διαφάνεια , την ισόρροπη ανάπτυξη όλων των δημοτικών διαμερισμάτων και θα έχει στο επίκεντρό της τον πολίτη.

Έφτασε η περίοδος να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας , το οποίο σας παρουσιάσαμε προεκλογικά και αποτελεί το συμβόλαιο ευθύνης απέναντί σας.

Ένα πρόγραμμα ρεαλιστικό που προέκυψε μέσα  από  την κοινωνία  και  θα υπηρετεί την κοινωνία ,ανταποκρινόμενο στις απαιτήσεις  της εποχής.

Γνωρίζουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πλήθος των προβλημάτων.

Η κοινωνία μας  βιώνει δυσβάσταχτο βάρος  από τα λάθη και τις παραλήψεις του παρελθόντος,

 οι περικοπές στην αυτοδιοίκηση  και σε βασικές  της δομές, έχουν υποβαθμίσει κατά πολύ την ποιότητα της ζωής των πολιτών.

Σ΄αυτό το ζοφερό περιβάλλον  πιστεύουμε ότι υπάρχει ελπίδα κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το δικαίωμα να ελπίζουμε  να σχεδιάζουμε να οραματιζόμαστε και να δημιουργούμε.

Με σύνεση, ανάλυση των δεδομένων, απολογισμό, αξιολόγηση , αλλά και  με ρήξεις όπου και όταν τυχόν χρειαστεί, αποβάλλοντας τα στοιχεία που επι σειρά ετών αποτελούν τροχοπέδη για την πρόοδο του τόπου μας,  θα μπορέσουμε να βρούμε τις λύσεις που έχει ανάγκη ο Δήμος  μας.

Εμπνευσμένοι από υγιή παραδείγματα οικονομικής δραστηριότητας, οφείλουμε να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας , τις αξίες και τις παραδόσεις μας.

Αυτή την εντολή λάβαμε από την κοινωνία αυτή θα υπηρετήσουμε με ζήλο.

 Η τοπική αυτοδιοίκηση,η οποία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο του κοινωνικού μας οικοδομήματος μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το εφαλτήριο  επανεκκίνησης της οικονομίας , μιας οικονομίας που θα στηρίζεται στη σταθερή βάση της παραγωγής και της ανάπτυξης και όχι στην επίπλαστη ευμάρεια των δανεικών και των αποσπασματικών άναρχων και ανεύθυνων πειραματισμών .

Με ισχυρό κίνητρο την αγάπη  για τον τόπο μας και τη βαθιά επιθυμία που έχουμε μέσα μας να κάνουμε όλοι μαζί ότι καλύτερο μπορούμε.

Περνάμε πλέον από τις ιδέες στις πράξεις, με έργα ουσίας , Δίνοντας έμφαση:

 στην τόνωση της τοπικής οικονομίας, στην στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, στην αγροτουριστική προοπτική της περιοχής μας, στον πολιτισμό , στην παιδεία , την υγεία στις υποδομές, στα μικρά και μεγάλα έργα που ανακουφίζουν την καθημερινότητα του πολίτη, στις κοινωνικές υποστηρικτικές δομές, για τους συμπολίτες μας, που βιώνουν άσχημες καταστάσεις. 
 Κυρίες και κύριοι

Αυτό το μεγάλο ρεύμα αγάπης και εμπιστοσύνης που βιώνουμε σήμερα εδώ, μας δίνει δύναμη και να είστε βέβαιοι ότι θα μετατραπεί σε ρεύμα Ανάπτυξης, και ελπιδοφόρας προοπτικής για τον τόπο μας.

Συγχαίρω όλα τα μέλη της νέας Δημοτικής αρχής για την εκλογή τους.
Εύχομαι  καλή συνεργασία  ,

με τη βοήθεια του θεού να έχουμε υγεία, δύναμη

 και μια ωφέλιμη αποτελεσματική, αποδοτική και  δημιουργική θητεία. Σας  ευχαριστώ .