Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δ. Κουπτσίδης: «Δεν διεκδικούμε τίποτα άλλο παρά μόνο το δίκιο» (video)

– «Ότι μπαίνει στην κάλπη αυτό να βγαίνει» 
– «Δεν θα κάνουμε αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση, θα στηρίξουμε τις καλές προσπάθειες»

«Κάναμε λάθη και παραλείψεις και  ζητάμε συγγνώμη από τους πολίτες, αλλά όποιος δουλεύει και παράγει είναι λογικό να κάνει λάθη» ανέφερε χαρακτηριστικά ο απερχόμενος δήμαρχος Γρεβενών…

Δημοσθένης Κουπτσίδης στην συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα τοπικά ΜΜΕ το μεσημέρι της Τρίτης και κάνοντας ουσιαστικά την αυτοκριτική του.

Παράλληλα ο κ. Κουπτσίδης αναφέρθηκε και στο εκλογικό αποτέλεσμα τονίζντας ότι  «Υπάρχει μια αμφισβήτηση για τον τρόπο με τον οποίο έγινε αλλά και τι παρασκηνιακά έπαιξε. Παρατηρηθήκαν λάθη και παραπληροφόρηση όσο αναφορά τη ΔΕΥΑΓ και τα ελλείμματα, ρίχθηκε λάσπη σε χίλια δυο πράγματα και ζητήματα που δεν είχαν σχέση με την πραγματικότητα. Υπάρχουν ζητήματα και παράμετροι που έχουν να κάνουν με την διαφάνεια». «Ωστόσο οι δημότες μας κατέταξαν δεύτερους με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα που επετεύχθηκε στις εκλογές. Θα σεβαστούμε κα τιμήσουμε τη θέση της αντιπολίτευση που βρισκόμαστε , κοντά και δίπλα στις υγιείς προσπάθειες».

 

Δείτε τα όσα είπε ο δήμαρχος Γρεβενών όταν ρωτήθηκε για το αποτέλεσμα των εκλογών στην ένσταση που υπέβαλλε ο συνδυασμός του για το εκλογικό αποτέλεσμα.

 

{youtube}bl5CP0iy5CY|640|380{/youtube}