Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος 78χρονης στην Ιτέα Γρεβενών

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γρεβενών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τεσσάρων ημεδαπών, δύο ανδρών (30 και 41 χρονών) και δύο γυναικών (27 και 57 χρονών), διότι διέπραξαν από κοινού απάτη και διακεκριμένη περίπτωση κλοπής στην Ιτέα Γρεβενών.

 

Συγκεκριμένα, μετά από σχετική καταγγελία για απάτη και κλοπή, πραγματοποιήθηκε ενδελεχής αστυνομική έρευνα…

για την ανακάλυψη των αγνώστων δραστών και αφού αξιοποιήθηκαν κατάλληλα τα στοιχεία αυτής προέκυψε ότι, την  04-06-2014 το πρωί οι δυο άνδρες πήγαν στο σπίτι της 78χρονης  στην Ιτέα Γρεβενών  και με το πρόσχημα οφειλής χρημάτων της κόρης της σε τράπεζα, την έπεισαν να τους παραδώσει χρηματικό ποσό 450 ευρώ, αφού προηγουμένως επικοινώνησαν τηλεφωνικά με γυναίκα που προσποιήθηκε την κόρη της.

 

Ακολούθως, αφού την απασχόλησε ο 41χρονος προκειμένου να υπογράψει σχετικό αποδεικτικό έγγραφο, ο 30χρονος και χωρίς να το αντιληφθεί η παθούσα, μπήκε σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού, απ’ όπου αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 400 ευρώ.

 

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Γρεβενών, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή των δραστών και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.  

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην  κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Δείτε ακόμα