Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

 

Ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών προς αποκατάσταση της αλήθειας σε όσα έχουν δημοσιευθεί σε ηλεκτρονικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. θα ήθελα να κάνω γνωστό τα εξής.

 

  1. Οι κηδείες δεν πρέπει και δεν είναι εκδηλώσεις πολιτικών ή άλλων αντιπαραθέσεων, διότι αυτό δεν  τιμά σε καμία περίπτωση τον νεκρό.
  2. Είναι πάγια αρχή του προεδρείου να μην κάνει διακρίσεις, ανάλογα με την πολιτική τοποθέτηση και διαδρομή του καθενός, κατόπιν τούτου έτσι όπως αντιμετωπίσθηκε προηγούμενος αποθανών δήμαρχος ήταν σωστό να αντιμετωπισθούν όλοι.
  3. Τα συλλυπητήρια προς την οικογένεια του θανόντος και οι ανάλογες τιμές προς τον νεκρό, καλό είναι να δίνονται δια της παρουσίας μας, όταν αυτό είναι δυνατόν, και στην συγκεκριμένη περίπτωση του εκλιπόντος πρώην δημάρχου ήταν πιστεύουμε οι  πλέον αρμόζουσες, αφού η εκπροσώπηση του Δήμου Γρεβενών έγινε δια του δημάρχου Γρεβενών κυρίου Κουπτσίδη, του γ.γ του Δήμου Γρεβενών κυρίου Τόσκα, του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Γρεβενών, του αντιδημάρχου και αναπληρωτή δημάρχου κυρίου Αρμπάρα , πλήθος άλλων δημοτικών συμβούλων, καθώς επίσης και κατάθεση στεφάνου εκ μέρους του Δημάρχου Γρεβενών ως εκπρόσωπος όλου του Δήμου Γρεβενών.
  4. Σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο θα παρθούν ανάλογες αποφάσεις όπως είχε γίνει και σε προηγούμενη περίπτωση.

 

Πιστεύω μετά τα ανωτέρω να γίνει αντιληπτό σε όλους ποια είναι η αλήθεια και ποιος είναι ο σκοπός αυτών που αρθρογραφούν για να αρθρογραφούν.

 

Ο Πρόεδρος Δημ. Συμβ. Γρεβενών

 

Λάτσος  Βασίλειος