Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Υποβολή ένστασης στο Εκλογοδικείο για το αποτέλεσμα των εκλογών στον Δ. Γρεβενών (video)

Kozan.gr: Γιώργος Δασταμάνης: «Οι εκλογές κερδίζονται στις κάλπες. Αν θέλουν ορισμένοι να ονειρεύονται δικαίωμα τους…».  Δημοσθένης Κουπτσίδης: «Δεν αμφισβητούμε κάτι, απλά αυτό που θέλουμε, είναι το δίκιο. Είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι, ότι κάποια πράγματα, δεν έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν…»

 

Υποβολή έντασης, με την οποία αμφισβητείται ουσιαστικά το …

αποτέλεσμα των Δημοτικών εκλογών, στο Δήμο Γρεβενών, όπου νέος δήμαρχος αναδείχθηκε ο κ. Γιώργος Δασταμάνης, κατέθεσε σήμερα το πρωί στα δικαστήρια της Κοζάνης, ο απερχόμενος δήμαρχος  κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης. Το  Kozan.gr, που βρέθηκε στα δικαστήρια, ζήτησε από τους δυο εμπλεκόμενους να καταθέσουν την άποψή τους.

Ο κ. Κουπτσίδης ανέφερε: «Δεν αμφισβητούμε κάτι, απλά αυτό που θέλουμε, είναι το δίκιο. Είμαστε αισιόδοξοι και σίγουροι ότι κάποια πράγματα, δεν έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν».  Από την πλευρά του ο νέος Δήμαρχος Γρεβενών κ. Γιώργος Δασταμάνης, δήλωσε: «Οι εκλογές κερδίζονται στις κάλπες. Οι Γρεβενιώτες αποφάσισαν να έχουν δήμαρχο και θα έχουν. Αν θέλουν ορισμένοι να ονειρεύονται, δικαίωμά τους…»   

 

Θανάσης Τέγος 

 

 

{youtube}kA3vutP7JIo|600|380{/youtube}

 

{youtube}huwsAHK-q04|600|380{/youtube}

 

Πηγή: kozan.gr