Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας Γρεβενών το σεπτό σκήνωμα του Μητροπολίτη Σεργίου

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελίστριας Γρεβενών θα παραμείνει για προσκύνημα έως αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, το σεπτό σκήνωμα του Μακαριστού Μητροπολίτη Γρεβενών, οπότε θα λάβει χώρα η κηδεία του.

 

Δείτε το VIDEO από την υποδοχή και πομπή που έγινε σήμερα το πρωί στην πόλη των Γρεβενών.

  

Με αισθήματα αγάπης και σεβασμού προς τον Ποιμενάρχη τους, Μητροπολίτη Γρεβενών κυρό Σέργιο, υποδέχθηκαν Κλήρος και λαός της Ιεράς Μητροπόλεως Γρεβενών, ο οποίος εκοιμήθη εχθές, Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014, ύστερα από πολύμηνη δοκιμασία της υγείας και τη νοσηλεία του σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

 

Το σκήνωμα του μακαριστού Μητροπολίτου μεταφέρθηκε από τη Θεσσαλονίκη, το οποίο συνόδευε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. βαρνάβας, ο οποίος από την ώρα της ασθενείας του στάθηκε άγγελος φύλακας και πολύτιμος βοηθός και συμπαραστάτης στα νοσοκομεία της επαρχίας του.

 

Στη πλατεία των Γρεβενών υποδέχθηκε το σεπτό σκήνωμα του Μητροπολίτου Γρεβενών ο Τοποτηρητής Μητροπολίτης Καστορίας κ. Σεραφείμ μαζί με τους άρχοντες και τον λαό της Ιεράς Μητροπόλεως, ενώ συγκινητικές ήταν οι στιγμές που ο πιστός λαός χειροκροτούσε με δάκρυα στα μάτια τον Πνευματικό του Πατέρα.

Η πομπή έφτασε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, όπου τελέσθηκε Τρισάγιο από τους Μητροπολίτες Καστορίας κ. Σεραφείμ και Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα και ο Τοποτηρητής Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ, αναφέρθηκε στο πρόσωπο του μακαριστού Μητροπολίτου Γρεβενών και ευχαρίστησε εκ βάθους καρδίας τον Μητροπολίτη Νεαπόλεως για τη διακονία του, στο πλευρό του σεβάσμιου Γέροντος Μητροπολίτου Γρεβενών.

 

 

{youtube}yx17GIZiF30|600|380{/youtube}

 

 

 

romfea.gr