Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις-συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών

Με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών πόρων του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων , τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Έργων  , τον Διοικητή του ΟΓΑ  , και τον Διοικητή του ΟΑΕΔ

 

Ο βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών κύριος Τιμολέων Κοψαχείλης την εβδομάδα που μας πέρασε συναντήθηκε με τον Ειδικό Γραμματέα Κοινοτικών Πόρων του…

Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Δημήτριο  Ιατρίδη.

Συζήτησαν τα θέματα που εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του Ειδικού Γραμματέα και αφορούν τα Γρεβενά. Επισημάνθηκε από τον κ. βουλευτή η ανάγκη να δρομολογηθεί η κατασκευή γαιοφραγμάτων που σαν μόνη λύση μπορεί να μειώσει το κόστος παραγωγής στον πρωτογενή τομέα.

Συζητήθηκαν οι προτάσεις που υποβλήθηκαν μετά την συνεργασία υπηρεσιακών παραγόντων του αντιδημάρχου Βεντζίων κ. Γεώργιο Ουζουνίδη , του δημάρχου Δεσκάτης κ. Νικόλαο Μίγκο , του αντιδημάρχου κ. Γεώργιο Μωυσιάδη και του καθηγητή κ. Θεοφάνη Παυλίδη της Δασολογικής Σχολής Α.Π.Θ. .

Με τον Γενικό Γραμματέα κ. Στράτο Σιμόπουλο συζητήθηκαν θέματα που αφορούν έργα της Π.Ε  Γρεβενών για τα οποία ο κ.βουλευτής ζήτησε την συνδρομή  για την προώθηση τους .

Με τον διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφών Βεργίνη συζητήθηκε το ζήτημα του  ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης των αγροτών καθώς και  θέματα που έχουν σχέση με την καλύτερη οργάνωση του οργανισμού. Επίσης ο βουλευτής Γρεβενών ζήτησε το γραφείο που ήδη λειτουργεί στην Κοζάνη να γίνει Περιφερειακή Διεύθυνση ώστε να μπορεί ουσιαστικά να εξυπηρετήσει τους ασφαλισμένους της Δυτικής Μακεδονίας , πρόταση η οποία βρήκε σύμφωνο και τον διοικητή .

Στην συνάντηση με την διοίκηση του ΟΑΕΔ ο κ. βουλευτής  ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την δημοπράτηση των εργασιών στις εργατικές κατοικίες . 

Αύριο Πέμπτη 10.7.2014 θα βρίσκεται στα Γρεβενά  ο Αντιπρόεδρος  κ. Παναγής Καρέλλας και κλιμάκιο υπηρεσιακών παραγόντων  για να εξετάσουν επιμέρους θέματα που πρέπει να επιλυθούν και θα  πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους θεσμικούς μας παράγοντες .

 

Τιμολέων Κοψαχείλης

Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών