Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη-συνάντηση του Βουλευτή Γρεβενών με τον Υφ Αθλητισμού Κο Ανδριανό

Στα πλαίσια των επαφών που είχε την προηγούμενη εβδομάδα ο Βουλευτής Π.Ε Γρεβενών Κος Τιμολέων Κοψαχείλης συναντήθηκε με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Κο Ιωάννη Ανδριανό και συζήτησε θέματα που αφορούν το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας, τους αθλητικούς συλλόγους των Γρεβενών και το Αθλητικό Κέντρο Φιλιππαίων.

Για το Ε.Χ.Κ.Βασιλίτσας ο Βουλευτής ενημέρωσε τον Υπουργό ότι η περσινή χρονιά ήταν μία από τις καλύτερες χρονιές…

με συνεχή λειτουργία τεσσάρων μηνών και με πολλού επισκέπτες, μετέφερε την επιτακτική ανάγκη για τον εκσυγχρονισμό και την επέκταση του Χιονοδρομικού Κέντρου και τον ευχαρίστησε για την διάθεση των 175000 ευρώ που έδωσαν την δυνατότητα να εκπονηθεί το master plan και η τεχνοοικονομική μελέτη προκειμένου να υποβληθεί η πρόταση για την χρηματοδότηση από την ευρωπαϊκή επιτροπή.

 Ήδη την Πέμπτη 3-7-2014 υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Γρεβενών του Δήμου Κόνιτσας, της Επιτροπής Διοίκησης του Χιονοδρομικού Κέντρου και της Γενικής Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας.

Η μελέτη προβλέπει sale, αντικατάσταση των lift,επέκταση τους, τεχνική χιονόπτωση, ποδηλατικό πάρκο, κ.α.

Προκειμένου να λειτουργήσει την επόμενη σεζόν απρόσκοπτα το Χιονοδρομικό Κέντρο ο Βουλευτής ζήτησε από τον Υπουργό να χρηματοδοτήσει βασικές και απαραίτητες εργασίες για τις οποίες έχουν υποβληθεί  τα απαραίτητα τεχνικά δελτία.

Για τους αθλητικούς συλλόγους εξετάστηκαν επιμέρους θέματα και ζητήματα που τους απασχολούν.

Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον του Υπουργού για την μελέτη που υπάρχει και αφορά την ίδρυση αθλητικού κέντρου στην περιοχή των Φιλιππαίων όπου θα δίνεται η δυνατότητα στους αθλητές και των ομαδικών αλλά και των ατομικών αθλημάτων σε ένα ιδανικό υψόμετρο και σε άριστες κλιματολογικές συνθήκες να αθλούνται.

Ο Βουλευτής απηύθυνε πρόσκληση στον Υπουργό την οποία και αποδέχτηκε για να επισκεφτεί τα Γρεβενά και τις αθλητικές εγκαταστάσεις