Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γρεβενά: Ασυνείδητος Οδηγός “ΦΑΝΤΟΜΑΣ” προκάλεσε ατύχημα και τους εγκατέλειψε!!!

Ασυνείδητος οδηγός την Κυριακή το μεσημέρι και δύο ώρες περίπου μετά το θανατηφόρο ατύχημα του 47χρονου Τάσου Μιχαλόπουλου στην Καληράχη Γρεβενών, σε ένα άλλο επαρχιακό δρόμο του νομού μας και συγκεκριμένα στο

δρόμο Γρεβενά – Οροπέδιο, ζευγάρι φοιτητών είδε το χάρο με τα μάτια του, όταν σε μία κλειστή στροφή χωρίς ορατότητα, το όχημα που κινούνταν από …

την αντίθετη κατεύθυνση, μπήκε στο ρεύμα κυκλοφορίας τους, με αποτέλεσμα ο οδηγός του πρώτου οχήματος προς αποφυγήν μετωπικής σύγκρουσης να ρίξει το όχημα του έξω από το δρόμο.

Ο ασυνείδητος οδηγός του δεύτερου οχήματος που δεν έπαθε το παραμικρό, αντί να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, τράπηκε σε φυγή και αναζητείτε.

Ο παθών οδηγός τραυματίστηκε ελαφρά, (προληπτικά μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο Γρεβενών), ενώ το όχημά του καταστράφηκε ολοσχερώς.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον πατέρα του φοιτητή, μας εξέφρασε την οργή του απέναντι στον ασυνείδητο οδηγό, ενώ παράλληλα εκφράζει τις ευχαριστίες του απέναντι στην Τροχαία Γρεβενών, το ΕΚΑΒ και το νοσηλευτικό προσωπικό για την άμεση επέμβαση και ιδιαίτερα τον γιατρό κ. Γ. Δρόσο.

Παρακαλείτε όποιος γνωρίζει κάτι για το συμβάν να το αναφέρει.

 

vatolakkiotis.blogspot.gr