Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Συναντήσεις του Βουλευτή Γρεβενών με τον υπουργό Υγείας & Υφυπουργό Παιδείας

Ο βουλευτής της ΠΕ Γρεβενών κύριος Τιμολέων Κοψαχείλης την εβδομάδα που μας πέρασε είχε συναντήσεις με τον Υπουργό Υγείας Κο Βορίδη Μάκη και Υφυπουργό Παιδείας Κο Δερμεντζόπουλο Αλέξανδρο.

 

Με τον Κο Βορίδη συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του. Η σωστή και εύρυθμη λειτουργία του …

Νοσοκομείου Γρεβενών αλλά και του Κέντρου Υγείας Δεσκάτης. Οι ανάγκες των δομών υγείας της ΠΕ Γρεβενών και οι άμεσες λύσεις που θα δρομολογούνται στα προβλήματα που θα παρουσιάζονται.

Με την λειτουργία του αξονικού τομογράφου και την εγκατάσταση μέχρι την 4η Αυγούστου τριών υπερσύγχρονων μηχανημάτων, ενός συστήματος υπερηχοτομογραφίας γενικής χρήσης ενός ακτινολογικού μηχανήματος αλλά και ενός ψηφιακού μαστογράφου Τύπου Β το Νοσοκομείο Γρεβενών θα μπορεί να παρέχει υγειονομική φροντίδα υψηλού επιπέδου.

 

Με τον Υφυπουργό Παιδείας Κο Δερμεντζόπουλο Αλέξανδρο συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν το χώρο της παιδείας, οι μετεγγραφές φοιτητών, οι μεταθέσεις και αποσπάσεις εκπαιδευτικών. Η σωστή προετοιμασία για το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς ώστε να μην υπάρχουν προβλήματα, είναι ο στόχος της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου.

 

 

 

Τιμολέων Κοψαχείλης

Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών