Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΟΥ ΑΩΟΥ

Η Ένωση Ποδηλατιστών Γρεβενών (ΕΠΟΓ) προσκαλεί τα μέλη της και όλους τους φίλους του ποδηλάτου να συμμετάσχουν την Κυριακή 6  Ιουλίου στην Ποδηλατοβόλτα  ¨Ο ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΗΓΩΝ ΑΩΟΥ¨, που διοργανώνεται με τη στήριξη του ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (ΧΟΣΓ)
    Ελάτε να ζήσουμε μαζί μια αξέχαστη ποδηλατική …

εμπειρία σε ένα πραγματικά πανέμορφο τοπίο.
        Η διαδρομή κινείται περιμετρικά της λίμνης και είναι όλη ασφάλτινη.
Το συνολικό της μήκος είναι 37 χλμ και χαρακτηρίζεται ως σχετικά εύκολη με μικρές ανηφόρες και κατηφόρες (περίπου 2,5 με 3 ώρες).
    Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ποδηλατοβόλτας και στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού θα στηθεί φιλικό τραπέζι για να…αναπληρώσουμε τις δυνάμεις μας, να μοιραστούμε τις εντυπώσεις μας και να συζητήσουμε για τις επόμενες δράσεις της ΕΠΟΓ.

    Η μετακίνηση από την πόλη των Γρεβενών προς τη λίμνη του Αωού θα γίνει με ευθύνη του καθενός ενώ η ΕΠΟΓ θα αναλάβει τη μεταφορά των ποδηλάτων για όσους δεν έχουν σχάρες ή άλλο τρόπο μεταφοράς των ποδηλάτων τους.
    Γι΄αυτό το λόγο και για την καλύτερη οργάνωση της εν γένει εκδήλωσης, όσοι θέλετε να συμμετάσχετε θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, είτε στο link που ακολουθεί https://www.facebook.com/pages/Ένωση-Ποδηλατιστών-Γρεβενών/599786526777518,είτε τηλέφωνα: 6944772244 και 6946003307
        Η προθεσμία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι αυστηρά μέχρι την Παρασκευή 4 Ιουλίου και ώρα 17:00 μ.μ.
Στην δήλωση συμμετοχής θα πρέπει να ξεκαθαρίζεται αν θα χρειαστεί να μεταφέρει η ΕΠΟΓ το ποδήλατό σας.
Σε περίπτωση που ο αριθμός των δηλώσεων για τη μεταφορά ποδηλάτων ξεπεράσει κάθε προσδοκία, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 5 ευρώ για τους ενήλικες (εννοείται ότι η συμμετοχή για τα παιδιά είναι ελεύθερη), προκειμένου να γίνουν τα απαραίτητα ψώνια για το τραπέζι που θα στηθεί μετά την ολοκλήρωση της ποδηλατοβόλτας (κρεατικά, ποτά, φρούτα κλπ). Οποιαδήποτε επιπλέον υλική προσφορά  για το τραπέζι, είναι φυσικά ευπρόσδεκτη.
        

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

-Αναχώρηση 9:00 το πρωί από τη ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑΣ
-Άφιξη στο σημείο εκκίνησης περίπου στις 10:00 π.μ.
-Εκκίνηση στις 10:30 π.μ.
-Ολοκλήρωση ποδηλατοβόλτας περίπου στις 2 το μεσημέρι χωρίς αυτό να είναι δεσμευτικό καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι η ομορφιά του τοπίου θα μας <<αναγκάσει>> να σταματήσουμε αρκετές φορές για τις απαραίτητες
φωτογραφίες.
-Με την ολοκλήρωση της ποδηλατοβόλτας θα μας περιμένουν τα εδέσματα που θα έχουν ετοιμάσει τα μέλη της ΕΠΟΓ.
-Αναχώρηση για Γρεβενά το απογευματάκι και αφού πρώτα θα έχουμε γεμίσει τις μπαταρίες μας με καθαρό αέρα, πανέμορφες εικόνες και φυσικά καλή παρέα.
-Προαιρετικά, στο γυρισμό μπορούμε  να πιούμε το καφεδάκι μας σε ένα από τα χωριά που θα βρούμε στο δρόμο μας.

Πληροφορίες:
• Συνιστάται ποδηλατική περιβολή (κράνος, γάντια, γυαλιά)
 • Στην ποδηλατοβόλτα καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλεια του. Η ΕΠΟΓ δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε απώλεια, τραυματισμό ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα μπορεί να προκύψει στον ποδηλάτη ή στον
εξοπλισμό του κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.
• Οι ανήλικοι φίλοι του ποδηλάτου θα πρέπει να συνοδεύονται
• Και μην ξεχνάς: ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ; ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ.
Ευχαριστούμε ον ΧΟΣΓ για την στήριξη ης εν λόγω εκδήλωσης

Εκ μέρους του ΔΣ της ΕΠΟΓ
Ο πρόεδρος
Καραγιάννης Γιάννης