Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

H ΑΝΓΡΕ ΑΕ ΟΤΑ στη FinalConference του έργου SOCIALNET στην Αυλώνα της Αλβανίας

Του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013.

 

Στις 27 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στην Αυλώνα (Vlora) της Αλβανίας, η Final Conference  του έργου SOCIALNET, που υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της 1ης Πρόσκλησης Υποβολής Προτάσεων του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA Ελλάδα – Αλβανία 2007-2013….

 

Γενικός στόχος του έργου SOCIALNET ήταν να συμβάλλει στην ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνικής οικονομίας και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας στη διασυνοριακή περιοχή.

Από την πλευρά της Ελλάδας  συμμετείχε  η Αναπτυξιακή Γρεβενών ΑΕ ΟΤΑ και το Ελληνικό Αναπτυξιακό Περιφερειακό Κέντρο με την κα Χρυσούλα Κριθαριώτη, την κα Ευαγγελία Κολέτσου και τον κο Σπύρο Κουτσογιάννη που παρουσίασαν τα αποτελέσματα για την περιοχή των Γρεβενών. Από την πλευρά της Αλβανίας συμμετείχαν οι οργανισμοί  VloraYouthCenter, Hope and Homes Association και Albanian Youth Network for European Integration. Τα αποτελέσματα του έργου συμβάλλουν στη βελτίωση των κοινωνικών υπηρεσιών των δήμων και των τοπικών φορέων γενικότερα και  συνεργούν στην αποτελεσματική εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής τους.