Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΠΟΦΑΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΙΑΤΡΩΝ ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (video)

Απέχουν οι γιατροί του νοσοκομείου

 

Στα άκρα έχουν φτάσει οι σχέσεις του ιατρικού προσωπικού με τη διοίκηση του νοσοκομείου Γρεβενών. Μια κατάσταση που για πρώτη φορά στα χρονικά της λειτουργίας του νοσοκομείου αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι.

Οι γιατροί μετά από τη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής εξέδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση….

 

Δεν μπορούμε να μείνουνε με κλειστό τo στόμα στα όσα συμβαίνουν στο Γ.Ν.Γρεβενών  και δημιουργούν ένα κλίμα τρομοκρατίας σε ιατρούς που κάνουν το καθήκον τους επί σειρά ετών, έχοντας  υπερβεί  τα ανθρώπινα όρια τους ,  την ώρα που ο Διοικητής του Νοσοκομείου  :

A)     Κλητεύει  διαρκώς κατά τις ορέξεις του, Διευθυντές Ιατρούς σε απολογία, ασφαλώς για να  συντηρήσει το <<καλό>> κλίμα μεταξύ του ιατρικού προσωπικού και της Διοίκησης, που τόσο πολύ  πρεσβεύει. Επιστρατεύει και εταιρείες courier για να  επιδώσει τις κλήσεις!!.

 

B)     Συγκαλεί  Διοικητικά Συμβούλια με θέματα εφημέρευσης  των ιατρών που εκτελούν τις εφημερίες τους , ενώ είναι απλήρωτοι επί μήνες και εκτελούν παραπάνω από τις επιτρεπόμενες από το νόμο εφημερίες!!.

Επικρατεί μια κατάσταση παντελούς έλλειψης επικοινωνίας μεταξύ του Διοικητή και του ιατρικού προσωπικού, αυταρχικότητα που θυμίζει άλλες εποχές, τεράστιο ψυχικό  και ηθικό χάσμα  μεταξύ του συγκεκριμένου Διοικητή και των εργαζομένων.

Εξαιτίας όλων αυτών   εκφράζουμε  την βαθύτατη απογοήτευση μας και αναρωτιόμαστε μέχρι ποιου  σημείου  θα φτάσει η απαξίωση μας  με το συγκεκριμένο φορέα Διοίκησης. Αλήθεια, με ποια πτυχία και ποιες περγαμηνές;

Ειλικρινά οι προσπάθειες μας να επικοινωνήσουμε ανθρώπινα έχουν καταστεί άκαρπες και τα προβλήματα συνεχίζονται. Το Νοσοκομείο κινδυνεύει με κατάρρευση.  Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 28 και 29/6/2014, το Νοσοκομείο θα εφημερεύει χωρίς να υπάρχει καθόλου στο πρόγραμμα Ακτινολόγος και Μικροβιολόγος ιατρός. Ποιος θα ευθύνεται μετά για την μη ασφαλή κάλυψη των επειγόντων περιστατικών; Μήπως αντί για τις άνευ λόγου επιθέσεις εναντίον των ιατρών θα έπρεπε να λύσουμε τα ουσιώδη;

 

Κηρύσσουμε αποχή  από τα τακτικά εξωτερικά  ιατρεία, αρχόμενη από  27/6/2014, παράσταση στο Διοικητικό Συμβούλιο και  ενημέρωση του κοινού στην είσοδο του Νοσοκομείου.

 

{youtube}KCqAzylHDhA|600|380{/youtube}