Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνεδρίαση του Δ.Σ. του νοσοκομείου Γρεβενών.

Στη σημερινή συνεδρίαση 27-06-2014 και ώρα 8.00πμ του Διοικητικού Συμβουλίου, αποδείχτηκε για άλλη μία φορά, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο  ομόφωνα στηρίζει τους ιατρούς και όλους τους εργαζομένους του Νοσοκομείου, με τους οποίους έχει καταφέρει το τελευταίο εξάμηνο, να εντάξουν το Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών στους δείκτες ποιότητας του παγκόσμιου οργανισμού υγείας (πρόγραμμα  ΡΑΤΗ)….

Εργάσθηκαν ο Διοικητής και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου, έτσι ώστε να επιτύχουν την αναβάθμισή του από τις προτελευταίες θέσεις, σήμερα   να είναι μεταξύ  των πέντε πρώτων Νοσοκομείων σε όλη την Ελλάδα.

      Με την  υπ΄αριθμ.5025/81/19-06-2014  Απόφαση της Διοίκησης, εγκρίθει  η σύσταση επιτροπής για την περίθαλψη των ανασφάλιστων και οικονομικά αδύνατων πολιτών η οποία ήδη λειτουργεί .

     Παρελήφθη, σήμερα σύστημα υπερηχοτομογραφίας μεγάλης αξίας γενικής χρήσης. Εντός των ημερών αναμένεται το νέο  ακτινολογικό συγκρότημα και ο ψηφιακός μαστογράφος.

    Παρουσιάσθει και ανέλαβε τα καθήκοντα νέα ακτινολόγος ιατρός και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λειτουργήσει ο Αξονικός Τομογράφος.

     Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, υπόσχεται την ΗΡΕΜΙΑ και την ανοδική πορεία του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών καθώς και την ποιοτικότερη παροχή υπηρεσιών υγείας.

 

 

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Γ.Ν. Γρεβενών , κατά πλειοψηφία

 

Ο Διοικητής

 

 

Κουκάκης Θεόδωρος