Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Προγράμματα Σχολικών δραστηριοτήτων και Καινοτόμες Δράσεις στην Εκπαίδευση.

Εκπαιδευτική Επιμορφωτική Ημερίδα στα Γρεβενά με τίτλο: Οι εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν το έργο τους. Προγράμματα Σχολικών δραστηριοτήτων και Καινοτόμες Δράσεις στην Εκπαίδευση.

 

Διεξήχθη, με μεγάλη επιτυχία, τη Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014 στο αμφιθέατρο της Π.Ε. Γρεβενών, αίθουσα «Πέτρος Σιούλης» του  Διοικητηρίου «Κώστας Ταλιαδούρης», η εκπαιδευτική επιμορφωτική ημερίδα…

με τίτλο: «Οι εκπαιδευτικοί παρουσιάζουν το έργο τους. Προγράμματα Σχολικών δραστηριοτήτων και Καινοτόμες Δράσεις στην Εκπαίδευση», η οποία συνδιοργανώθηκε από τους Σχολικούς Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης Γρεβενών και 62ης Περιφέρειας Προσχολικής Αγωγής καθώς και από την υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών. Οι εκπαιδευτικοί της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις των Σχολικών Συμβούλων και της υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στη συνέχεια να χειροκροτήσουν παρουσιάσεις προγραμμάτων Σχολικών δραστηριοτήτων και καινοτόμων δράσεων που υλοποιήθηκαν από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολειών και Νηπιαγωγείων των Γρεβενών, με την επιστημονική και οργανωτική καθοδήγηση των εκπαιδευτικών τους. Να σημειωθεί ότι στα πλαίσια της ημερίδας και των παρουσιάσεων των προγραμμάτων  λειτούργησε έκθεση με παιδαγωγικό και ενημερωτικό υλικό, έργα παιδιών, κατασκευές και φωτογραφίες που προέρχονται από τα προγράμματα Σχολικών Δραστηριοτήτων που υλοποιήθηκαν το σχολικό έτος 2013-14, η οποία παρέμεινε στο Διοικητήριο Γρεβενών, για επισκέψεις γονέων, εκπαιδευτικών και μαθητών/τριών.

 

Μερικές ενδεικτικές φωτογραφίες από έργα των μαθητών και παιδαγωγικό υλικό των προγραμμάτων.