Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

«Γιορτή λήξης 2014» του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 12 Ιουνίου  στις  11.00π.μ. με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία, από το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων, η εκδήλωση για τη λήξη του σχολικού έτους του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών. Στην αρχή έγινε  χαιρετισμός από το Διευθυντή του Σχολείου κ. Γιώργο Ζιώγο,    ακολούθησαν οι παρουσιάσεις: Ε΄& Στ΄ τάξεις: Τραγούδι σε τέσσερις γλώσσες- θεατρικό στη…

Γερμανική γλώσσα,  Α΄ τάξη: –  «Αν όλα τα παιδιά της γης»  και «Κράτα με να σε κρατώ»,  Β΄ τάξη: –  «Σκορπιζομαζέματα»,  Γ΄τάξη: –  «Το καλοκαίρι ξεκινάει χορεύοντας»,  Δ΄ τάξη: – «Ο χορός της ειρήνης» και «Τα πιατάκια παίζουν μπάλα»,  Ε΄ τάξη: – «Νεροκουβαλητές», ΣΤ1΄ τάξη:  – «Χορευτικό»,  ΣΤ1΄+ΣΤ2΄ τάξεις: – «Τσουβαλοδρομίες» και «Διελκυστίδα», ΣΤ2΄ τάξη: – «Χορευτικό», ΣΤ1΄+ΣΤ2΄ τάξεις: – «Να’ τανε το ‘21» (χορευτικό) και τέλος όλοι μαζί οι μαθητές χορέψανε το:  «Έχε γεια, πάντα γεια!».

 Την παρουσίαση του προγράμματος της εκδήλωσης έκανε, για άλλη μια φορά,  η καθηγήτρια Αγγλικών  κ. Λουκία Καραχάλιου και την παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια  στους διοργανωτές και σε όλους τους συμμετέχοντες. Τέλος ευχαριστούμε πολύ  την Αντιδήμαρχο κ. Βαρβάρα Τζημορώτα, την υπεύθυνη σχολικών δραστηριοτήτων της Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης κ. Έλλη Ζιώγα, καθώς και όλο τον κόσμο που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Καλό καλοκαίρι….

 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ  ΤΟΥ  ΣΧΟΛΕΙΟΥ

 

 

 

Γεώργιος Ζιώγος