Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Βράβευση μαθητών 4ου Δημοτικού

Στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: “Η Νίκη της Σαμοθράκης”

  

Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του Σχολείου μας, οι μαθητές μας συμμετείχαν  στον πανελλήνιο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: “Η Νίκη της Σαμοθράκης” που διοργάνωση η Περιφερειακή Ενότητα ΄Εβρου.

Πιστεύουμε ότι οι …

μαθητές μέσα από το διαγωνισμό ζωγραφικής, γνώρισαν ένα σημαντικό μνημείο του πολιτισμού και της ιστορίας μας.

΄Ετσι θεωρούμε ότι προωθούμε ένα άλλο Σχολείο. γνωστό, αφανές αλλά ιδιαίτερα δημιουργικό, δυναμικό, δραστήριο και αισιόδοξο. Μαθαίνουν τα παιδιά μας σε αξίες και συμπεριφορές και συμμετέχουν στη διαμόρφωση πολύπλευρων, σημαντικών και αξιόλογων πτυχών της προσωπικότητάς τους.

Αυτό το ζωντανό και δημιουργικό σχολείο, εκφράζεται στις απόψεις του αείμνηστου Χρήστου Τσολάκη που έλεγε ότι: “Το κεφάλι του παιδιού δεν είναι δοχείο για να το γεμίζουμε ,ε γνώσεις και ύστερα να το αξιολογήσουμε πόσο γέμισε ή πως θα γεμίσει καλύτερα, παρά είναι σπίρτο, εστία και φωτιά που περιμένει να πυρακτωθεί”.

Θερμά συγχαρητήρια στις μαθήτριες Τσεμπέρη Μαριάνθη Αθηνά, Χατζηγεωργιάδου Ευθυμία,Φίλιου Χρυσούλα, Τάκα Δέσποινα – Θεοδώρα, Μπούσιου Βάια – Χριστίνα και Μωυσιάδου Αντιγόνη – Μαρία και στη δασκάλα εικαστικών κα Δινοπούλου Ελένη.

 

http://4dim-greven.gre.sch.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=402:–4——–q—q&catid=9:-a-&Itemid=5