Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Πεζοπορία στο Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου–Αώου και Πίνδου,  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος,που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου,διοργανώνει για τέταρτη συνεχή χρονιά, την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014, πεζοπορική διαδρομή στην προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

    Συγκεκριμένα, η διαδρομή που έχει επιλεγεί και θα πραγματοποιηθεί με την συνοδεία και την ξενάγηση του προσωπικού….

του Φορέα Διαχείρισης, σε συνεργασία με την εταιρεία OVERLAND, ξεκινάει από τη Διασταύρωση Σμίξης – Λάβδας (Ξενοδοχείο Μπαρλαγιάννη) και καταλήγει στη Γέφυρα της Σμίξης. Το συνολικό μήκος της διαδρομής είναι 5,5 km, ο βαθμός δυσκολίας της είναι μέτριος και η διάρκειά της είναι περίπου 2,5 ώρες. Επίσης με την υποστήριξη του Δήμου Γρεβενών υπάρχει η δυνατότητα, για όσους δεν διαθέτουν μεταφορικό μέσο, της δωρεάν μεταφοράς από και προς την πόλη των Γρεβενών. Μετά το τέλος της πεζοπορίας θα ακολουθήσει φαγητό με μανιταρολιχουδιές στην πλατεία της Λάβδας και το λεωφορείο θα επιστρέψει στα Γρεβενά στις 4:00μ.μ.

Στην πεζοπορία που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Γρεβενών και του Μουσείου Μανιταριών της Λάβδας καλούνται να συμμετέχουν όλοι όσοι επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Βόρειας Πίνδου. 

Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Πάρκου στους Μαυραναίους, καθώς και στο τηλ. : 24620 87563 μέχρι και το Σάββατο 31 Μαΐου 2014.