Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνέντευξη τύπου του Διοικητή του Νοσοκομείου Γρεβενών Κ. Σημαδόπουλου (VIDEO)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Διοικητής του νοσοκομείου Γρεβενών, Κυριάκος Σημαδόπουλος, σε μία προσπάθεια να καθησυχάσει τους πολίτες και απαντώντας σε δημοσιεύματα τα οποία θέλουν το νοσοκομείο Γρεβενών να συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των νοσοκομείων που πρόκειται να ενοποιηθούν ή να αλλάξουν ταυτότητα, μετατρέποντας του σε  One Day Clinic.

Ο κ. Σημαδόπουλος, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα Διοικητή πριν ένα χρόνο, αναφέρθηκε….

στις  προσπάθειες που καταβάλλονται από την πλευρά της διοίκησης αλλά και των τοπικών παραγόντων να διατηρηθεί η λειτουργία του νοσοκομείου Γρεβενών με την υπάρχουσα κατάσταση.

Εστιάστηκε σε δύο κύρια θέματα από τα οποία θα εξαρτηθεί η συνέχεια της λειτουργίας του νοσοκομείου σύμφωνα με τις μνημονιακές υποχρεώσεις, εφ όσον τηρηθούν. Το πρώτο θέμα αφορά την πληρότητα του νοσοκομείου, η οποία θα πρέπει να βρίσκεται στο 50% επί των υπαρχουσών κλινών. Το νοσοκομείο των Γρεβενών αγγίζει σε πληρότητα ποσοστό  43%. Ενώ το δεύτερο θέμα αφορά την επίτευξη στόχου του προϋπολογισμού, ο οποίος είναι 500.000€.

Ο κ. Σημαδόπουλος ευελπιστεί ότι θα επιτευχθεί ο στόχος του προϋπολογισμού με τη μείωση του κόστους των φαρμάκων καθώς έχει αυξηθεί η χορήγηση γενόσημων, με τις μειώσεις στις συμβάσεις που υπογράφονται στην καθαριότητα, στη φύλαξη, στην ηλεκτρομηχανολογική υποστήριξη.

Τέλος διαβεβαιώνει ότι οι κλινικές και τα τμήματα του νοσοκομείου Γρεβενών θα συνεχίσουν να λειτουργούν απρόσκοπτα και το 2013 με τους αντίστοιχους ειδικούς γιατρούς, καταθέτοντας στατιστικά στοιχεία.