Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Η πατρίδα μας κερδίζει το στοίχημα της εξόδου από την κρίση. Οι Έλληνες πολίτες βλέπουν τις μεγάλες θυσίες τους να πιάνουν τόπο και μπορούν πλέον να αισιοδοξούν και να ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον. Τώρα είναι η ώρα να σχεδιάσουμε την ανασυγκρότηση της χώρας και ο σχεδιασμός πρέπει να ξεκινήσει μέσα από τις τοπικές κοινωνίες και τους θεσμούς της αυτοδιοίκησης που τις εκφράζουν….

 

Γι΄ αυτό στις προσεχείς εκλογές για την αυτοδιοίκηση πρέπει να επιλέξουμε ανθρώπους που να πιστεύουν πραγματικά στους ισχυρούς και αυτόνομους αποκεντρωμένους θεσμούς, να έχουν όραμα και αγάπη για τους ανθρώπους και τον τόπο μας, γνώση, εμπειρία, και πάνω απ΄ όλα ξεκάθαρο και ρεαλιστικό σχέδιο. Οι αναπτυξιακές παρεμβάσεις για την Περιφέρειά μας πρέπει  να είναι ξεκάθαρες και να έχουν πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα.

Στα πλαίσια αυτά συμμετείχαμε στο διάλογο για μια νέα πρόταση για την Περιφέρεια μας, συνομιλώντας με φορείς, με πολίτες, με ανθρώπους της αυτοδιοίκησης και νέους ανθρώπους με συμμετοχή στα κοινά . Μέσα από αυτή την διαδικασία η Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. Γρεβενών κλήθηκε να εκφράσει την άποψή της και το έκανε με παρρησία. Αποφάσισε την στήριξη της προς τον συνδυασμό «ΕΛΠΙΔΑ» με επικεφαλής την υποψήφια Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, την Γεωργία Ζεμπιλιάδου και υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Γρεβενών τον Καλαμάρα Γεώργιο.

Η Γεωργία Ζεμπιλιάδου είναι το πρόσωπο το οποίο εγγυάται ότι η απόλυτη γνώση, η συγκεκριμένη στόχευση και η οργάνωση μπορούν να γίνουν Ελπίδα και Λύση  για τους Δυτικομακεδόνες. Η εμπειρία, η γνώση και η μαχητικότητα αποτελούν εκείνες τις ιδιότητες της,  που  μπορούν να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα για την Περιφέρεια. Είναι εν τέλει  το πρόσωπο που προσθέτει και δεν αφαιρεί  από τους στόχους που πρέπει να έχουμε στην Δυτική Μακεδονία. Με τις σκέψεις αυτές καλούμε τους πολίτες των Γρεβενών να στηρίξουν ανεπιφύλακτα τον συνδυασμό ΕΛΠΙΔΑ και την Γεωργία Ζεμπιλιάδου ως υποψήφια Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας.

ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΡΙΝΤΖΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Υ.Γ.: ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. στην Π.Ε. Γρεβενών εκφράζεται επίσημα από την Νομαρχιακή

Επιτροπή και μέσω του Γραμματέα της και όχι από «γραβατωμένους

παρατρεχάμενους» ή δήθεν «κουλτουριάρηδες αγωνιστές».