Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

1ος Δημόσιος Διάλογος Νέων

Αγαπητοί Συμπολίτες, Χριστός Ανέστη!!!

 

    Στις μέρες μας κρίνεται επιτακτική η ανάγκη η κοινωνία να ελέγχει τους αντιπροσώπους της καθώς και να καθορίζει τις πολιτικές. Η αδιαφορία για τα κοινά παράλληλα με την κομματοκρατία, οδήγησαν την Ελλάδα στη σημερινή κατάσταση. Η συμμετοχή μας σε διαδικασίες όπου η κοινωνία έρχεται στο προσκήνιο αποτελεί παράγοντα καθοριστικής σημασίας…

για την εφ’ εξής πορεία της Πατρίδας μας.

 

    Γι’ αυτό λοιπόν καλούμε τους νέους πολίτες (μέχρι 35 ετών) των Γρεβενών να θέσουν ερωτήματα και τους νέους υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους (μέχρι 35 ετών) να απαντήσουν. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου των Γρεβενών την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014 και ώρα 18:30.

 

   Για να συμμετάσχετε είναι απαραίτητο να το δηλώσετε με μήνυμα είτε στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@omadaneon.gr είτε στο facebook της Ομάδας Νέων Γρεβενών. Αναλόγως της συμμετοχής θα υπάρξουν και ρυθμίσεις για την διαχείριση του διαθέσιμου χρόνου του διαλόγου. Οι πρώτες ερωτήσεις θα τεθούν από τους διοργανωτές, τα μέλη της Ομάδας Νέων Γρεβενών.

 

   Ο διάλογος θα βιντεοσκοπηθεί και θα κοινοποιηθεί στο διαδίκτυο.

Με παρρησία και θάρρος,

 Ομάδα Νέων Γρεβενών