Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Διευκρινίσεις σχετικά με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

Για τα επιδοτούμενα σεμινάρια

 

Αν κάποιοι φιλοδοξούν να υποκαταστήσουν αυτούς που κατηγορούν «για διαπλοκή, αναξιοκρατία, εκβιασμούς και να διασφαλίσουν την αξιοκρατία και τη διαφάνεια για τους νέους ανέργους, οφείλουν να το κάνουν τουλάχιστον κρατώντας τα όποια προσχήματα.

Εμείς οι επαγγελματίες των Γρεβενών στο χώρο της κατάρτισης , βλέπε ΚΕΚ ΓΑΙΑ Α.E., …

INTERACTIVE LEARNING, ποτέ δεν υποσχεθήκαμε καμία σειρά προτεραιότητας για τα συγκεκριμένα προγράμματα , για τον απλούστερο λόγο, γιατί αν το κάναμε θα ψευδόμασταν ασύστολα.

Θεωρούμε τόσο τους υποψήφιους καταρτιζόμενους όσο και τους επαγγελματίες που θα τους απασχολήσουν, αρκετά νοήμονες, ώστε να γνωρίζουν οι μεν πρώτοι ότι η επιλογή τους δεν υπόκειται σε καμιά σειρά προτεραιότητας, κανενός φορέα που θα αποφασίσει να «συνεισφέρει» στο χώρο, παρά γίνεται ηλεκτρονικά κεντρικά , με  βάση τα δεδομένα που θέτει η Υπουργική απόφαση. Όσο για τους επαγγελματίες μπορούν άνετα να επιλέξουν τον καταρτιζόμενο που αυτοί θεωρούν κατάλληλο.

Είναι τουλάχιστον ανέντιμο να χρησιμοποιεί ένας φορέας, τα μέσα που χρησιμοποιούσαν αυτοί που κατηγορεί. Όπως επίσης το να προσπαθεί να χειραγωγήσει τους υποψηφίους ανέργους, για προγράμματα που δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη,  συγκεντρώνοντας αιτήσεις μη έχοντας καμιά νομική αρμοδιότητα.

Επιπλέον στα πλαίσια της διαφάνειας που όλοι υπηρετούμε θα πρέπει ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών να ξεκαθαρίσει προς τους ανέργους και τις επιχειρήσεις του νομού μας αν προτίθεται να διενεργήσει ο ίδιος τα προγράμματα κατάρτισης ως αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

 

ΚΕΚ ΓΑΙΑ Α.Ε.

INTERACTIVE LEARNING