Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επίσκεψη μαθητών στο Οδοντιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου. (VIDEO)

Επίσκεψη του 5ου τμήματος της Δευτέρας τάξης του 2ου  Γυμνασίου Γρεβενών στο Οδοντιατρικό Τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών.

 

        Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Μαρτίου στα πλαίσια προγράμματος Στοματικής  Υγείας. Ακολούθησε εκτενής ενημέρωση και χρήσιμες οδηγίες πρόληψης στοματικών νοσημάτων στους μαθητές από τον Διευθυντή του οδοντιατρικού Τμήματος κ. Τζήρο  Νικόλαο. 

Ο κ. Τζήρος μέσα από μια αξιοθαύμαστη  παιδαγωγική προσέγγιση κατάφερε…

να κάνει τους μαθητές να συνειδητοποιήσουν  τα συνήθη λάθη που κάνουν στο κομμάτι της στοματικής υγιεινής και διατροφής και να βάλουν νέους στόχους .

Απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των παιδιών και είχε τέλος την ευγενή καλοσύνη να χαρίσει την ομάδα του προγράμματος πολύτιμο έντυπο υλικό με ιδιόχειρη αφιέρωση.

Αξίζει όμως να αναφερθεί και ο ιδιαίτερα θερμός χαιρετισμός  στα  παιδιά από τον ίδιο τον Διοικητή του Νοσοκομείου κ. Κουκάκη Θεόδωρο, ο οποίος φρόντισε για την άψογη φιλοξενία των παιδιών που εκτός των άλλων, απόλαυσαν και από ένα φυσικό χυμό, χωρίς ζάχαρη φυσικά!
Και  βέβαια μετά  από αυτή την πολύτιμη εμπειρία όλοι οι μαθητές της ομάδας πήραν μια κοινή  απόφαση να μην ξεχνούν να βουρτσίσουν  καθημερινά τα δόντια τους, να αποφεύγουν τα γλυκά και να επισκέπτονται  συχνά τον οοδοντίατρο! 

 

 

{youtube}fqeI3cEnt8Q|600|380{/youtube}