Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δημοσθένης Κουπτσίδης: «Τα έργα δεν είναι προεκλογικά…» (video)

Ο δήμος Γρεβενών είναι δεύτερος σε ένταξη έργων ΕΣΠΑ

 

Στην εξέλιξη των έργων που συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης στη συνέντευξη που παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο κ. Κουπτσίδης τόνισε πως πρόκειται για έργα που έχουν ωριμάσει καθώς έχουν δρομολογηθεί …

εδώ και πολύ καιρό, ακόμη και έξη χρόνια πριν, όπως οι δυο καινοτόμες  πρωτοβουλίες,  το  Αστρονομικό Πάρκο του Όρλιακα και το Παλαιοντολογικό Μουσείο παρουσιάζοντας  διάφορες καθυστερήσεις στην πορεία τους. Απαντώντας  έτσι, σε δημοσιεύματα τα οποία χαρακτηρίζουν τα έργα προεκλογικά, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «κάποιοι οι οποίοι   δεν έχουν όραμα , δεν έχουν προτάσεις για τον τόπο παρά μόνο έχουν σαν στόχο να μειώσουν το έργο της  σημερινής δημοτικής  αρχής δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο ένα νοσηρό κλίμα».

Ο δήμαρχος Γρεβενών αφού επεσήμανε πως πέτυχε την οικονομική εξυγίανση ενός κατεστραμμένου Καλλικρατικού  Δήμου,  σημείωσε πως «δεν  διανύουμε προεκλογική περίοδο, δεν μιλάμε προεκλογικά, μιλάμε αυτοδιοικητικά. Ο δήμος Γρεβενών κατάφερε να είναι ο δεύτερος δήμος  στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σε ένταξη έργων ΕΣΠΑ, μετά το Δήμο Νεστορίου, ο οποίος σημειωτέον είναι πολύ μικρός σε αναλογία . Δρομολογήσαμε παρεμβάσεις δουλέψαμε, προετοιμάσαμε και υλοποιούμε, δεν πατάμε κανένα μαγικό κουμπάκι, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά».

 

{youtube}zGMafvq8zf8|600|380{/youtube}

{youtube}gqDI3RsFs1A|600|380{/youtube}