Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση του βουλευτή Γρεβενών με τον διοικητή του ΟΓΑ

Συνάντηση με τον διοικητή του ΟΓΑ κύριο Βεργίνη Ξενοφών, πραγματοποίηση την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου ο βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης με θέμα την επίσπευση της διαδικασίας  για την  λειτουργία του γραφείου ΟΓΑ Δυτικής Μακεδονίας.

Το γραφείο θα μπορέσει να εξυπηρέτηση και να δώσει  λύσει στα πολλά προβλήματα χιλιάδων ασφαλισμένων του…

ΟΓΑ

Ο κύριο Βεργίνης διαβεβαίωσε ότι στις αρχές του μηνός  Μαρτίου θα έχουν ολοκληρωθεί  οι διαδικασίες για την λειτουργία του γραφείου , για το οποίο έχει εξασφαλιστεί και η στελέχωση με το απαραίτητο προσωπικό.

Συζητήθηκε το θέμα των υπερηλίκων ανασφάλιστων ( άνω των 67 ετών ) για του οποίους προωθείται ρύθμιση και επαναφέρετε η σύνταξή τους σε μεταβατική περίοδο 3 ετών. Η καταβολή της σύνταξης θα χορηγηθεί τμηματικά ξεκινώντας από το 2014 έως το 2016 που θα καταβληθεί ολόκληρο το ποσό της σύνταξης.

Τα βιβλιάρια υγείας των σφαλισμένων που λήγουν , θα εξακολουθήσουν να ισχύουν για επιπλέων 2 μήνες

Επίσης, όσοι δεν είχαν υποβάλει αίτηση για τα οικογενειακά επιδόματα του  έτους 2013 ή δεν το εισέπραξαν, πιθανότατα γιατί είχαν ελλιπή ή λάθος δικαιολογητικά , μπορούν να υποβάλουν  ξανά τα δικαιολογητικά  μέχρι τέλος Φεβρουαρίου που είναι η καταλυτική ημερομηνία .

 

Γραφείο Τύπου

Τιμολέοντα Κοψαχείλη