Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Συνάντηση του Ε. Σ. Γ. με φορείς για την αντιμετώπιση του παραεμπορίου.

 Με πρωτοβουλία του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση, την Τρίτη 21/01/2014 και ώρα 12:00μμ στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, με μοναδικό θέμα το παραεμπόριο και τις έντονες διαστάσεις που έχει πάρει στην πόλη μας. Στην συνάντηση τον Δήμο Γρεβενών εκπροσώπησε ο Γενικός Γραμματέας κ. Ανδρέας Τόσκας, την…

Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας ο Αντιπρόεδρος κ. Χρήστος Παρασκευαΐδης το τμήμα εμπορίου & τουρισμού της Π.Ε. Γρεβενών οι κ. Τζιαμπίρη Μαρία, κ. Παλέγκας Ανδρέας το τμήμα τοπικής οικονομικής ανάπτυξης του Δήμου Γρεβενών οι κ. Χατζησυμεωνίδης Παύλος , κ. Μπαλοδήμος Νικόλαος και το Αστυνομικό Τμήμα οι κ.Λαφαζάνης Ευάγγελος και κ. Ντακούλας Χρήστος.

 Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Κωνσταντίνος Δημάδης αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στη συνεδρίαση, ανέλυσε τις πτυχές του παραεμπορίου, επισήμανε την σπουδαιότητα του προβλήματος και τόνισε την ανάγκη αντιμετώπισης του. Ανέφερε ότι η πληγή του παραεμπορίου βάλει όσο ποτέ τις επιχειρήσεις, που στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που διανύουμε, προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δυσβάσταχτες οικονομικές υποχρεώσεις τους. Τέλος, αντιλαμβανόμενος το δύσκολο έργο που κλίνονται να επιτελέσουν όλοι οι αρμόδιοι φορείς, ζήτησε περισσότερους και συστηματικότερους ελέγχους με μοναδικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων του καταναλωτικού κοινού και των νόμιμων εμπόρων. Οι εκπρόσωποι των φορέων δήλωσαν γνώστες του θέματος, ανέφεραν ότι γίνονται έλεγχοι και δεσμεύτηκαν ότι θα επιτελέσουν το καθήκον τους στο ακέραιο.

 

Ο Πρόεδρος

Δημάδης Κωνσταντίνος.