Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟY ΔΑΣΚΑΛΩΝ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ

Mαταιώσαμε το σεμινάριο – ενημέρωση για την αυτοαξιολόγηση

Μετά την αποφασιστική στάση του συλλόγου, με  την καθολική  συμμετοχή  των συναδέλφων στη στάση εργασίας , που άγγιξε το 100%, καθώς και τη μαζική συγκέντρωση των συναδέλφων, η μεγαλύτερη τα τελευταία χρόνια, έξω από την αίθουσα στο Διοικητήριο το επιχειρούμενο σεμινάριο των σχολικών συμβούλων  για την αυτοαξιολόγηση  ακυρώθηκε.

 

Η επιτυχία αυτή είναι ένα δείγμα της δυνατότητας του εκπαιδευτικού μας κινήματος, με την κοινή και αποφασιστική στάση όλων, να ακυρώσει τα σχέδια του υπουργείου και της διοίκησης.

Συνάδελφε, συναδέλφισσα, η μάχη για το μπλοκάρισμα των σεμιναρίων των διευθυντών σχολείων σ’ όλη την Ελλάδα πηγαίνει πολύ καλά. Παντού έχουν ακυρωθεί ή αναβληθεί μετά την παρέμβαση των συλλόγων και των συναδέλφων.

Καλούμε τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να συνεχίσουμε ακόμα πιο αποφασιστικά ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης και αυτοαξιολόγησης , όπως προωθείται από το υπουργείο Παιδείας.

Ας το καταλάβουν καλά όσοι στηρίζουν την κυβερνητική πολιτική ενάντια στους εκπαιδευτικούς και το δημόσιο σχολείο, θα μας βρίσκουν συνέχεια μπροστά τους.

      

Η επαγρύπνηση μας να είναι διαρκής .

Οι αξιολογήσεις – απολύσεις δεν θα περάσουν.

 

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

      Λόλας Γρηγόριος                            Λιάμπας  Στέργιος