Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Μεγάλη ανανέωση του κομματικού μηχανισμού , είσοδος σημαντικού αριθμού ανθρώπων της αγοράς, εκπροσώπηση παραγωγικών ηλικιών και ανάδειξη στελεχών υψηλού μορφωτικού επιπέδου είναι τα χαρακτηριστικά που προσδίδει η Νέα Δημοκρατία μετά την ολοκλήρωση των εκλογών για την ανάδειξη των νέων προέδρων στις 64 ΝΟ.Δ.Ε. της χωράς, …

με την οποία ολοκληρώθηκε και η εσωκομματική διαδικασία για την εκλογή των κομματικών οργάνων στο πλαίσιο της μεγάλης μεταρρύθμισης στις δομές και τη λειτουργία της.

   Το επόμενο βήμα είναι η συγκρότηση για πρώτη φορά Περιφερειακών Οργάνων του κόμματος, τα οποία θα ακολουθούν τον αριθμό των αντίστοιχων αυτοδιοικητικών Περιφερειών και των οποίων οι Πρόεδροι θα ορίζονται από το κόμμα .

Συγκεκριμένα και συμφωνά με τα στατιστικά στοιχειά που έδωσε στη δημοσιότητα η Ν.Δ. :

    Οι νεοεκλεγμένοι  πρόεδροι φτάνουν το 59,34%.Από τους 64 οι 38 εκλέγονται για πρώτη φορά .Στη μεγάλη πλειονότητα τους ( οι 37 από τους 64) είναι στελέχη παραγωγικών ηλικιών ( 20 έως 50 ετών ). Οι περισσότεροι  ( 38 από τους 64) είναι ελεύθεροι επαγγελματίες . Είκοσι από αυτούς είναι δικηγόροι , πολιτικοί μηχανικοί , γιατροί, γεωπόνοι , και μηχανικοί , ενώ άλλοι 18 είναι έμποροι – επιχειρηματίες.

   Βασική αλλαγή στην περιφερειακή οργάνωση αποτελεί η ανασυγκρότηση και ο περιορισμός των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων από 845 σε 329. Καινοτομία στη νέα δομή των Νομαρχιακών Οργανώσεων αποτελεί η συγκρότηση Θεματικών Τομέων και η στελέχωση τους από ανθρώπους εξειδικευμένους και καταξιωμένους στους χώρους της δουλειάς τους, ικανούς στην αντιμετώπιση προβλημάτων και την παράγωγη πολιτικής .

Ειδικότερα  στη Νομαρχιακή Διοικούσα Οργάνωση Γρεβενών μετά τη συγκρότηση σε σώμα η σύνθεσή της έχει ανανεωθεί πλήρως ( κατά 90% συμμετέχουν για πρώτη φορά σε κομματικά αξιώματα)καΙ με βάση το νέο καταστατικό του κόμματος, συμμετέχει ως τακτικό μέλος και ο βουλευτής της Περιφερειακής ενότητας Γρεβενών.

 

 Σταυρόπουλος Αθανάσιος:  Πρόεδρος ΝΟ.Δ.Ε.

 Μπασδέκης Μιλτιάδης:  υπεύθυνος Τομέα Υποδομών και Δικτύων

 Τέντογλου Λεωνίδας:   υπεύθυνος   Τομέα Έμπορων -Βιοτεχνών

 Τσακμακόπουλος Γεώργιος:  υπεύθυνος Τομέα  Δικαιοσύνης

 Βούλγαρης Χρήστος:  υπεύθυνος Τομέα  Αγροτικού

 Καραγιάννης  Δημήτριος:  υπεύθυνος Τομέα  Παιδείας

 Τσιάλτα Ευαγγελία:  υπεύθυνος Τομέα  Υγείας

 Αναγνώστου Αθανάσιος:  υπεύθυνος Τομέα  Μισθωτών

 Τσιφόπουλος Παναγιώτης:  υπεύθυνος Τομέα  Κοινωνικής Πολιτικής 

Δείτε ακόμα