Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ημερίδα Φορέα Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου & Πίνδου (video)

Ημερίδα με θέμα «Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου & Πίνδου.Δράσεις και λειτουργία του στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ» διοργάνωσε, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου  στο Κέντρο Πολιτισμού Γρεβενών, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις προτεραιότητες και τις δράσεις του Φορέα Διαχείρισης στα …

ζητήματα της προστασίας, διαχείρισης, βιώσιμης ανάπτυξης και ανάδειξης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Κατά τη διάρκεια της  ημερίδας παρουσιάστηκε το πακέτο περιβαλλοντικής ενημέρωσης ευαισθητοποίησης μαθητών, ηλικίας 6- 12 ετών, με τίτλο «Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου. Ας μάθουμε…. ας παίξουμε» που υλοποιήθηκε από το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή για λογαριασμό του Φορέα Διαχείρισης. Η περιβαλλοντική ενημέρωση – ευαισθητοποίηση μαθητών, με στόχο την σωστή πληροφόρηση και ανάδειξη αξιών απαραίτητων για αλλαγή νοοτροπίας και στάσης ζωής σε σχέση με το φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον, αποτελεί προτεραιότητα για το Φορέα Διαχείρισης.

Μετά το τέλος της ημερίδας πραγματοποιήθηκαν στον ίδιο χώρο τα εγκαίνια της έκθεσης με θέμα «Το Εθνικό Πάρκο Βόρειας Πίνδου μέσα από τα μάτια των παιδιών». Η έκθεση λειτουργεί καθημερινά έως και  20 Δεκεμβρίου 2013, και για τις ώρες 10.30 – 13.30 και 18.00 – 20.00.

 

{youtube}ixpPA-vtCkE|600|380{/youtube}