Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

XΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2013 ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α Σ’’

Η  ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α’’ πιστή στο ραντεβού της με το Πνεύμα των  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ,  την  Κυριακή  15 Δεκεμβρίου  2013 από ώρα  11π.μ  έως 2μ.μ. στο Καφέ  ‘’ΑΙΓΛΗ’’,   θα πραγματοποιήσει το καθιερωμένο  B A Z A A R . Το Διοικητικό  Συμβούλιο του Συλλόγου Αλληλεγγύης και Εθελοντισμού Γρεβενών ‘’ Ε Λ Π Ι Δ Α’’  θα υποδεχθεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου και  θα…

 τους προσφέρει , με μικρό αντίτιμο,  δώρα φτιαγμένα  με  Αγάπη, από τους μαθητές του Β’ Γυμνασίου Γρεβενών , το υ Τ . Ε . Λ . Γρεβενών , φίλους , μέλη του Συλλόγου καθώς  και του Δ.Σ.  Δώρα φτιαγμένα για τους συμπολίτες μας που προσδοκούν σε όσους έχουν περίσσευμα ευαισθησίας  και  υπευθυνότητας.

   Η ‘’Ε Λ Π Ι Δ Α’’ μετά τον καταιγισμό των προσφορών που δέχεται θα αυξήσει  τόσο τον αριθμό  των αποδεκτών των δεμάτων σε 150, όσο και τα ποσά προς φοιτητές και χρόνια ασθενείς.  Σας καλούμε λοιπόν, όλους τους κατοίκους των Γρεβενών να συμμετάσχετε στην εκδήλωση ανθρωπιάς  και να είσαστε βέβαιοι ότι αυτά που θα πάρετε θα είναι πολύ περισσότερα από αυτά που θα δώσετε.

                                                 

    Το  Δ.Σ. Της  ‘’ Ε  Λ Π Ι Δ Α Σ’’                             

Δείτε ακόμα