Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Εκπτωτική κάρτα για εργατοϋπαλλήλους και ανέργους των Γρεβενών (video)

Στις 15 Νοεμβρίου 2013 , δόθηκε κοινή συνέντευξη τύπου από το Πρόεδρο του Σωματείου Εργατοϋπαλλήλων νομού Γρεβενών, κ. Λάζαρο Χαραλαμπίδη, τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου κ. Κώστα Δημάδη  και το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη , για το πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ».

Το πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ» αφορά την έκδοση κάρτας για τους εργατοϋπαλλήλους του …

Νομού μας και τους ανέργους , με την οποία  θα έχουν εκπτώσεις, από 10% έως και 50%, από τα καταστήματα του Εμπορικού Συλλόγου αλλά και από επαγγελματίες του Νομούς, που θα συμμετέχουν στο πρόγραμμα και  θα έχουν αναρτημένο σε εμφανές σημείο στο κατάστημά τους, σχετικό αυτοκόλλητο και θα είναι γνωστή εκ των προτέρων η έκπτωση που θα προσφέρουν, στους κατόχους της κάρτας .

Οι εργατοϋπάλληλοι και οι άνεργοι θα προμηθεύονται τη σχετική κάρτα από το ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΟΜΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΑΠΌ ΤΗΝ Πέμπτη 21/11/2013 με τις παρακάτω προϋποθέσεις και   δικαιολογητικά:

  1. Εκκαθαριστικό Σημείωμα Εφορίας 2013 (εισοδήματα 2012), με ατομικό εισόδημα έως και 15.000 ευρώ και οικογενειακό 30.000ευρώ.

2. Βιβλιάριο Ασθενείας Θεωρημένο .

3. Για τους ανέργους: Κάρτα ανεργίας σε ισχύ .

Στο πρόγραμμα , έχουν ήδη ενταχθεί περίπου 100 καταστήματα και επαγγελματίες  και θα παραμείνει ανοικτό για νέες συμμετοχές, που θα ανακοινώνονται στα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Ευχαριστούμε τον Εμπορικό Σύλλογο που ανταποκρίθηκε στην ιδέα μας και τον Δήμαρχο Γρεβενών για την βοήθειά του στην υλικοτεχνική υποδομή .

 Καλούμε όλους τους ενδιαφερόμενους να αγκαλιάσουν το πρόγραμμα, ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την τοπική αγορά που στενάζει από την οικονομική κρίση, να διατηρήσουμε τις θέσεις εργασίας και να τις αυξήσουμε εάν αυτό είναι δυνατό .

 

Για την Διοίκηση 

Ο Πρόεδρος  του  Σωματείου

Εργατοϋπαλλήλων νομού Γρεβενών

 

Χαραλαμπίδης Λάζαρος .

 

{youtube}AG0TJlVYHhM|560|350{/youtube}