Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Υπεγράφη η σύμβαση για την ανακατασκευή του Γηπέδου Γρεβενών (video)

Τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013 υπεγράφη μεταξύ του Δημάρχου Γρεβενών κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη και του εκπροσώπου της αναδόχου Εργοληπτικής Επιχείρησης «ΓΚΑΖΙΑΝΗΣ ΙΑΣΩΝ Ε.Δ.Ε.» κ. Γκαζιάνη Ιάσωνα η σύμβαση εκτέλεσης του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ – ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΓΗΠΕΔΟΥ ΓΡΕΒΕΝΩΝ»….

 

 

 Για το παραπάνω έργο συντάχθηκε η αριθμ 74/2012 μελέτη προϋπολογισμού 1.060.000,00€. Η δημοπράτηση του πραγματοποιήθηκε στις 19/08/2013 με ανάδοχο την Εργοληπτική Επιχείρηση «ΓΚΑΖΙΑΝΗΣ ΙΑΣΩΝ Ε.Δ.Ε.»,  η οποία προσέφερε τη μεγαλύτερη έκπτωση, ήτοι 43,23%. Η χρηματοδότηση του έργου θα πραγματοποιηθεί από πιστώσεις ΣΑΤΑ.

 

Το έργο αφορά τη βελτίωση – ανακατασκευή του Εθνικού Σταδίου Γρεβενών με την κατασκευή νέου στίβου 6 διαδρόμων μήκους 400μ. επιστρωμένο με συνθετικό τάπητα και την κατασκευή νέου τοιχίου περίφραξης του σταδίου επί της οδού 13ης Οκτωβρίου στα όρια της ρυμοτομικής γραμμής.

 

Στην κατασκευή του έργου θα ληφθούν υπόψη οι τεχνικές προδιαγραφές της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και τα αντίστοιχα συνοδευτικά σχέδια θα προσαρμοσθούν στις συνθήκες και στη φύση του έργου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η  άρτια λειτουργία του.

 

{youtube}EZtHggPgYJc|560|350{/youtube}