Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Νέες ειδικότητες στο ΙΕΚ και ΣΕΚ Γρεβενών

Στις 9 Οκτωβρίου 2013 ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης πρότεινε, με επιστολή του, στον Υφυπουργό Παιδείας κ. Κων. Γκιουλέκα να προστεθούνστο Ι.Ε.Κ Γρεβενών και στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Γρεβενών (Σ.Ε.Κ)συγκεκριμένες ειδικότητες. Σε ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας (15/10/2013) συμπεριλαμβάνονται οι …

προτεινόμενες ειδικότητες (Τεχνικός Αρτοποιός -Ζαχαροπλαστικής και Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων) στο ΙΕΚ Γρεβενών και (Τεχνίτης Γαλακτοκομίας – Τυροκομίας, Τεχνίτης Διακοσμητικών Εφαρμογών) στη Σχολή Επαγγελματικής Κατάρτισης Γρεβενών.

Οι παραπάνω ειδικότητες σ’ ένα νομό κατ’ εξοχήν γεωργοκτηνοτροφικό θα αποτελέσουν περαιτέρω γνώση αλλά και μοχλό ανάπτυξης. Θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην ανάδειξη της περιοχής και της υπαίθρου.

Ο Βουλευτής Γρεβενών ευχαριστεί τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Κωνσταντίνο Γκιουλέκα για την άμεση ανταπόκριση στο θέμα των νέων ειδικοτήτων πουείναι ελκυστικές και μπορούν να συμβάλλουν στην επαγγελματική αποκατάσταση των μαθητών αλλά και στη γενικότερη ανάπτυξη της περιοχής μας.

 

 

Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Κοψαχείλης Τιμολέων