Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Εκπτωτική κάρτα αγορών για εργαζόμενους και ανέργους των Γρεβνών

Το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Νομού Γρεβενών , ανακοινώνει ότι με την συνεργασία του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών  και την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Γρεβενών, περίπου στα τέλη του Οκτώβρη θα είναι σε θέση να προμηθεύσει στα μέλη του ,και σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα  αλλά και σε ανέργους  προνομιακή εκπτωτική …

κάρτα .

Η παραπάνω κάρτα  θα είναι εκπτωτική και θα ισχύει για τα καταστήματα και επιχειρηματίες που θα  ενταχθούν στο πρόγραμμα «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ»  .

Με νεότερη ανακοίνωσή μας ,θα αναφέρουμε τα καταστήματα και οι επιχειρηματίες που θα συμμετέχουν και θα είναι υποχρεωμένοι να αναρτήσουν σε εμφανές σημείο την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και τις εκπτώσεις που θα προσφέρουν στους κατόχους της κάρτας .

 Στην ιδέα της εκπτωτικής κάρτα,  οδηγηθήκαμε βλέποντας  την κρίση που διέρχεται η Χώρα μας και την δεινή θέση των εργαζομένων στον ιδιωτικό Τομέα  ,την μείωση των εισοδημάτων και την ανεργία που μαστίζει όλα τα νοικοκυριά και  που μείωσε σημαντικά την αγοραστική δύναμη μας   .

Την παραπάνω κάρτα οι εργατοϋπάλληλοι θα προμηθεύονται από το Εργατικό Κέντρο Γρεβενών με τις εξής προϋποθέσεις :

 

1.Βιβλιάριο Ασθενείας σε ισχύ .

2.Εκκαθαριστικό Εφορίας 2013 με ατομικό εισόδημα έως 15.000 ευρώ .

3.Ταυτότητα .

Οι άνεργοι με κάρτα ανεργίας σε ισχύ .

 

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια για την έκδοση  και όλους τους επαγγελματίες που δήλωσαν την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα .

 

                          Γρεβενά 10/10/2013

                       Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                  Ο Πρόεδρος    

 

                             Χαραλαμπίδης Λάζαρος