Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Κατάθεση «ερώτησης» προς τον Υπουργό Οικονομικών για φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης.

Σήμερα (7 Οκτωβρίου) ο Βουλευτής Γρεβενών Τιμολέων Κοψαχείλης συνυπόγραψε ερώτηση προς τον υπουργό οικονομικών κ. Στουρνάρα με θέμα: «Φθηνό πετρέλαιο θέρμανσης στις καθορισμένες ποσότητες για όλα τα νοικοκυριά». Στην ερώτηση των 26 βουλευτών της Ν.Δ από την περιφέρεια, αναφέρεται ότι η εξίσωση του φόρου…

πετρελαίου θέρμανσης, με το πετρέλαιο κίνησης δεν απέφερε την προσδοκώμενη αύξηση των δημοσίων εσόδων, ενώ επιβάρυνε δυσβάστακτα τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς. Επίσης είχε αρνητικές επιπτώσεις στο περιβάλλον (λαθροϋλοτομία) αλλά και μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή δεδομένου ότι ποσότητες ξυλείας, διακινήθηκαν χωρίς τιμολόγια. 

Οι βουλευτές ερωτούν τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα,

 

1. Αν θα δοθεί πετρέλαιο στις ποσότητες που ήδη έχουν καθοριστεί σε όλα τα νοικοκυριά, με την τιμή πριν την εξίσωση του φόρου.

2. Αν θα διευρυνθεί η Α’ Γεωγραφική Ζώνη με όλες τις περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί είτε παραμεθόριες είτε προβληματικές.

3. Αν θα δοθεί εντολή για άμεση εφαρμογή του συστήματος εισροών και εκροών στη διακίνηση πετρελαίου, ώστε να παταχθεί η φοροδιαφυγή – λαθρεμπορία.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

Βουλευτή Γρεβενών

Τιμολέοντα Κοψαχείλη