Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του Δημάρχου στις Τοπικές Κοινότητες Δοτσικού και Κυδωνιών (video)

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, πραγματοποίησε  διαδοχικές επισκέψεις στις Τοπικές Κοινότητες Δοτσικού και Κυδωνιών, όπου και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών των έργων: α) «Ανάπλαση – Αναβάθμιση οικισμού Δοτσικού», β) «Αντιστήριξη πρανών οδών» και γ) «Οικιστική ανάπλαση Τ.Κ. Κυδωνιών Δ.Ε Αγίου …

Κοσμά».

Τον κ. Δήμαρχο συνόδευαν οι Αντιδήμαρχοι κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάϊος Κόραβος καθώς και οι Πρόεδροι των Τοπικών Κοινοτήτων Δοτσικού και Κυδωνιών κ.κ. Βασίλειος Γιώτσης και Κων/νος Στάμος.

Το πρώτο έργο είναι προϋπολογισμού 150.000,00€ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013». Πρόκειται για ένα έργο αναπλάσεων στο οποίο προβλέπεται να πραγματοποιηθούν επεμβάσεις σε πέντε τμήματα του οικισμού με τσιμεντοστρώσεις, πλακοστρώσεις και επιστρώσεις με γρανιτοκυβόλιθους, με στόχο την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του οικισμού.

Το δεύτερο έργο είναι προϋπολογισμού 73.783,94€ με χρηματοδότηση από πιστώσεις ΣΑΤΑ 2013. Περιλαμβάνει, την κατασκευή τριών τοιχίων από οπλισμένο σκυρόδεμα στην κοίτη του ρέματος, την κατασκευή φρεατίων ομβρίων υδάτων στο δρόμο προς την πλατεία και τη διαμόρφωση παραποτάμιου χώρου σε πεζόδρομο.

Το τρίτο έργο είναι προϋπολογισμού 150.000,00€ με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα «Αγροτική Ανάπτυξη της Ελλάδας 2007 – 2013». Πρόκειται για έργο αναπλάσεων με το οποίο προβλέπεται, η εγκατάσταση δύο παιδικών χαρών (στο χώρο της κεντρικής πλατείας και του παλαιού σχολείου), η επίστρωση του δρόμου που διέρχεται νότια της πλατείας με κυβόλιθους και η διαμόρφωση του τριγωνικού χώρου από όπου ξεκινάει ο δρόμος, ο οποίος ισοπεδώνεται με τη βοήθεια πέτρινου τοιχίου και επιστρώνεται με ορθογωνισμένες πλάκες. 

 

{youtube}7eC3Kys63Kg|560|350{/youtube}