Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Αποκατάσταση βλαβών στην Τ.Κ. Περιβολίου.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κα Αικατερίνη Πέτρου και κ. Βάϊο Κόραβο, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίου κ. Δημήτριο Κουβάτα καθώς και το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Θεόδωρο Καίσαρη, επισκέφτηκε την Τ.Κ. Περιβολίου, όπου και ενημερώθηκε για την αποκατάσταση….

των βλαβών στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης του οικισμού.

 Εξαιτίας των έντονων βροχοπτώσεων δημιουργήθηκαν έντονα κατολισθητικά και πλημμυρικά φαινόμενα σε χείμαρρους, που προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στο εξωτερικό δίκτυο ύδρευσης καθώς και στο δίκτυο των δασικών δρόμων  με αποτέλεσμα οι θέσεις αυτές να μην είναι προσβάσιμες για τα συνεργεία που κάνουν τις αποκαταστάσεις. Για την προσέγγιση στις θέσεις αυτές απαιτήθηκε αρχικά η αποκατάσταση της βατότητας των δρόμων που είχαν υποστεί ζημιές. 

Για την επιδιόρθωση του εξωτερικού δικτύου ύδρευσης του οικισμού  αντικαταστάθηκαν αγωγοί σε πολλές θέσεις και σε μεγάλα μήκη, ενώ παράλληλα αποκαταστάθηκαν και πλήθος μεμονωμένων βλαβών (σπασίματα αγωγών).Οι επεμβάσεις αφορούσαν κυρίως δύο κλάδους του δικτύου, αυτών από την καλλιέργεια στη θέση ‘‘Λούμιτσα’’ και αυτών από την καλλιέργεια στη ‘‘Βάλια Κάλντα’’, ενώ ενδιάμεσα αποκαταστάθηκε και η παροχή νερού στη δεξαμενή πυρόσβεσης των ελικοπτέρων στη θέση ‘‘Ντίζα’’.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις ασφαλτοστρώσεων σε διάφορα σημεία της Τοπικής Κοινότητας Περιβολίου στα οποία υπήρχαν σοβαρά και χρονίζοντα προβλήματα.