Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Μήνυμα του Βουλευτή Γρεβενών για τη νέα σχολική χρόνια

Εύχομαι σε όλες τις μαθήτριες και μαθητές, η νέα σχολική χρονιά να είναι μία χρονιά δημιουργική που θα τους οπλίσει με γνώσεις και δύναμη. Εύχομαι στους μαθητές του λυκείου να έχουν αυτοπεποίθηση και να προσαρμοστούν, το ταχύτερο, στις αλλαγές που συντελέστηκαν για τη δημιουργία ενός λυκείου σύγχρονου, αποτελεσματικού που θα σέβεται την αξιοπρέπεια τους και…

θα ικανοποιεί τις ανάγκες τους για μάθηση αλλά και για σωστό επαγγελματικό προσανατολισμό.   

 

Από σήμερα όλοι οι μαθητές, προχωρούν σε ένα δρόμο απαιτήσεων και συχνά κόπων. Αυτός ο δρόμος όμως, θα πρέπει να γνωρίζουν, ότι είναι μονόδρομος διότι μόνο μέσα από το σχολείο, την εκπαίδευση και τη μάθηση δημιουργούνται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, δυνατοί χαρακτήρες και οι προοπτικές για ένα καλύτερο αύριο, δικό τους αλλά και της κοινωνίας μας συνολικά. 

Όλοι μας οφείλουμε, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία όπου η Ελλάδα αγωνίζεται να σηκωθεί όρθια,  να είμαστε δίπλα στους μαθητές προσπαθώντας, με όλες μας τις δυνάμεις, να διασφαλίσουμε τις καλύτερες δυνατές συνθήκες εκπαίδευσης.

Ως βουλευτής Γρεβενών θα είμαι πάντα στη διάθεση των μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών και σε συνεργασία με τους δήμους της Π.Ε. Γρεβενών θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να αντιμετωπιστούν υπάρχοντα αλλά και προβλήματα που πιθανόν θα προκύψουν.

 

Εύχομαι στους εκπαιδευτικούς, που μοχθούν για την πρόοδο των μαθητών και στους γονείς, που αγωνιούν για το μέλλον των παιδιών τους, υγεία και καλή δύναμη.

 

 

Γραφείο Τύπου

 

Τιμολέων Κοψαχείλη

Βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών

Δείτε ακόμα