Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Μήνυμα Δημάρχου Γρεβενών για τη νέα Σχολική Χρονιά

Αγαπητοί Μαθητές

 

 Μία νέα σχολική χρονιά ξεκινά με το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού γεμάτη όνειρα, ελπίδες και προσδοκίες για την κατάκτηση της γνώσης, μέσα από ένα δύσκολο αλλά και συναρπαστικό «ταξίδι».

 

Σε αυτό το ταξίδι,…

για την αναζήτηση της δική σας Ιθάκης, εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.

 

 Με οδηγούς τους δασκάλους σας, συμπαραστάτες τους γονείς σας και με πίστη στις δυνάμεις σας, είμαι βέβαιος ότι θα ξεπεράσετε κάθε εμπόδιο και θα πετύχετε τους στόχους σας. 

 

Αγαπητοί Εκπαιδευτικοί

 

Παρά τα πολλαπλά προβλήματα που υπάρχουν και τα οποία εύχομαι και ελπίζω να ξεπερασθούν, είμαι βέβαιος ότι με δύναμη ψυχής θα προσπαθήσετε να ολοκληρώσετε με απόλυτη επιτυχία το πραγματικά δύσκολο αλλά πολύτιμο έργο σας. Σε αυτή σας την προσπάθεια θα μας βρείτε αρωγούς και συμπαραστάτες.

 

Στα «πρωτάκια» εύχομαι  καλή σχολική  χρονιά γεμάτη χαρά και δημιουργία.

Να καλωσορίσω τους νέους σπουδαστές του Τ.Ε.Ι. στα Γρεβενά, να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη νέα πορεία της ζωής τους και καλή διαμονή στο φιλόξενο τόπο μας.

 

 Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα μας και παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική αυτοδιοίκηση με τη σημαντική μείωση των πόρων, θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν ώστε να εξασφαλίσουμε, σε μαθητές και εκπαιδευτικούς, ένα άνετο διδακτικό περιβάλλον με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα.

 

 

Καλή Σχολική Χρονιά.

 

 

 

 

Δημοσθένης Κουπτσίδης

 

Δήμαρχος Γρεβενών