Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου στους επιτυχόντες μαθητές στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές του Δήμου Γρεβενών για την εισαγωγή τους στα Τριτοβάθμια Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Η επιτυχία τους αυτή επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τη συστηματική δουλειά της εκπαιδευτικής κοινότητας του Δήμου μας αλλά  και των παιδιών μας….

 

 

Το νέο «ταξίδι» γνώσεων και εμπειριών που αρχίζει, μετά από αυτό των μαθητικών τους χρόνων, εύχομαι να στεφθεί με επιτυχία και εκπλήρωση των προσδοκιών τους. Ένα ταξίδι που θα τους δώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα εφόδια για να «σταθούν» επάξια στις απαιτήσεις των δύσκολων καιρών που βιώνουμε.  Τα Γρεβενά  έχουν ανάγκη τις γνώσεις και την επιστημονική τους κατάρτιση. Έχουν ανάγκη νέους ανθρώπους με όνειρα και στόχους για ένα καλύτερο αύριο.

 

Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στους γονείς που στηρίζουν, ξεπερνώντας τα προβλήματα με μικρές και μεγάλες θυσίες, τα όνειρα των παιδιών τους, αλλά και στους Εκπαιδευτικούς των σχολικών μονάδων του δήμου μας, για την αποτελεσματική  και ποιοτική προετοιμασία των μαθητών.

 

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές, που παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ζωή είναι μπροστά τους με νέες επιλογές και ευκαιρίες, αρκεί να τις αξιοποιήσουν σωστά. Σε ότι και αν αποφασίσουν εύχομαι καλή επιτυχία.

 

  

 

Δημοσθένης Κουπτσίδης

 

Δήμαρχος Γρεβενών