Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Εμπορικός Σύλλογος Γρεβενών ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ στις κινητοποιήσεις της 9ης Νοεμβρίου 2022

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών στην τακτική συνεδρίαση που πραγματοποίησε τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022 αποφάσισε ομόφωνα την συμμετοχή του στην αυριανή κινητοποίηση με την παρουσία των μελλών του στις 11:00πμ στην πλατεία Ελευθερίας (Ρολογίου) με ΑΝΟΙΧΤΗ όμως την τοπική ΑΓΟΡΑ.

Οι μικρές, πολύ μικρές μικρομεσαίες επιχειρήσεις βρίσκονται για ακόμη μία φορά στο κάδρο των δυσάρεστων εξελίξεων της οικονομίας και τώρα της ενέργειας με αποτέλεσμα να βλέπουν το μέλλον των επιχειρήσεών τους, σε συνδυασμό με τα συσσωρευμένα προβλήματα που δημιούργησε η πανδημία, αβέβαιο.

Ως επαγγελματίες είμαστε αυτοί που στηρίζουμε την τοπική οικονομία, είμαστε όμως και αυτοί που πληρώνουμε καθημερινά τις όποιες παράλογες αλλαγές και αποφάσεις της κάθε κυβέρνησης.

Όμως δεν πάει άλλο. Όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός μας «έφτασε ο κόμπος στο χτένι». Θέλουμε τις επιχειρήσεις μας ανοιχτές και όχι κλειστές.

Γιατί κλειστές επιχειρήσεις όλων των επαγγελματικών κλάδων σημαίνει αύξηση της ανεργίας, σημαίνει οικονομικός μαρασμός ενός τόπου και αυτό δεν το θέλουμε αλλά και δεν θα το επιτρέψουμε.

Όλοι μαζί μπορούμε να διεκδικήσουμε ένα αύριο καλύτερο για τις επιχειρήσεις μας, τα νοικοκυριά τον τόπο μας. Οι στόχοι και οι αγωνίες κοινές.

Για αυτό ως Διοικητικό Συμβούλιο αποφασίσαμε για την αυριανή συγκέντρωση τα εξής:

Α) Η αγορά της πόλης μας να παραμείνει ανοιχτή.

Β)Την παρουσία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο χώρο της συγκέντρωσης και

Γ)να απευθύνουμε κάλεσμα προς τα μέλη μας για την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση της 9ης Νοεμβρίου 2022.

                                                                           Με Εκτίμηση

                                                                       το Δ.Σ