Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ Ν.Α.Κ.Ε. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΔΕ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Γνωστοποιούμε στην εκπαιδευτική κοινότητα της ΔΔΕ Γρεβενών το ψηφοδέλτιο της Νέας Αδέσμευτης Κίνησης Εκπαιδευτικών στις διαδικτυακές εκλογές που θα διεξαχθούν το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2022.

Είναι η δεύτερη φορά που ο συνδυασμός μας κατέρχεται σε εκλογές εξαιτίας του γεγονότος ότι η Δ.Α.Κ.Ε. της ΔΔΕ Γρεβενών (και μόνο των Γρεβενών) δεν ενδιαφέρεται για τα υπηρεσιακά θέματα των συναδέλφων, αλλά επικεντρώνεται στη χειραγώγηση της διοίκησης προς ίδιον όφελος, τουλάχιστον μέχρι πρότινος.

Το 2018, όταν υπήρξε το ίδιο πρόβλημα, οι υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της Ν.Α.Κ.Ε. εκλέχθηκαν ως πρώτη δύναμη στο ΠΥΣΔΕ Γρεβενών, απόδειξη ότι μια μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων μας στήριξε για δύο κυρίως λόγους: Αρχικά, επειδή συνεκτίμησε τη μέχρι τότε πορεία μας, αφού με την εμπειρία μας υπήρξαμε δίκαιοι και αποτελεσματικοί σε σχέση με τα αιτήματά τους και, παράλληλα, επειδή η κομματική μας ταυτότητα έμενε πάντα έξω από την πόρτα των Υπηρεσιακών Συμβουλίων.

Στο σημείο αυτό είναι απαραίτητο να γίνει σαφές ότι ουδέποτε έχουμε διαγραφεί από τη Δ.Α.Κ.Ε. από το κεντρικό τριτοβάθμιο πανελλήνιο όργανο. Μάλιστα, μέλος τους ψηφοδελτίου της Ν.Α.Κ.Ε. συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο της Δ.Α.Κ.Ε. για το ΑΠΥΣΔΕ χωρίς κανένα πρόσκομμα. Αυτό και μόνο αποδεικνύει προσωπική εμπάθεια του φερόμενου ως προέδρου της τοπικής Δ.Α.Κ.Ε. εκπαιδευτικών προς τα μέλη του ψηφοδελτίου της Ν.Α.Κ.Ε. Ο ίδιος δεν ανήκει στη ΔΔΕ Γρεβενών, δεν αναδείχθηκε ως πρόεδρος μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες της παράταξης, κατέχει τη σφραγίδα παράτυπα, κατέρχεται ως υποψήφιος και σε άλλο ΠΥΣΔΕ και οι προσωπικές του φιλοδοξίες δεν έχουν τέλος. Με αυτά τα δεδομένα, είναι απαράδεκτο ότι ο κ. Καραγιάννης ζήτησε τον αποκλεισμό μας από τα ψηφοδέλτια της Δ.Α.Κ.Ε., ενώ έπρεπε να λαμβάνει υπόψη του ότι στη Δ.Ε.Ε.Π. Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών ο ίδιος είναι διορισμένο μέλος, ενώ ο υποψήφιος του ψηφοδελτίου μας, κ. Τζάτζης , είναι εκλεγμένο μέλος της.

Καταληκτικά, ζητούμε τη στήριξη των συναδέλφων και μάλιστα εξασφαλίζοντας συνέχεια λόγω της υπηρεσιακής κατάστασης των υποψήφιων (πρόκειται για συναδέλφους μόνιμους και με οργανική θέση στη ΔΔΕ Γρεβενών, επομένως η σύνθεση του Συμβουλίου δεν θα αλλάξει λόγω υπηρεσιακών μεταβολών) κυρίως, όμως, επειδή θεωρούμε ότι θα τους εκπροσωπήσουμε επάξια, γιατί έχουμε αποδείξει ότι δεν επικεντρωνόμαστε σε καρέκλες και προνόμια. Περίτρανη απόδειξη συνέπειας και συμφωνίας λόγων και πράξεων είναι ότι στις προηγούμενες εκλογές το μέλος του ψηφοδελτίου μας, Τζάτζης Κων/νος, παραιτήθηκε από τη θέση του ως μέλος του ΑΠΥΣΔΕ, σύμφωνα και το κέλευσμα της Κεντρικής Δ.Α.Κ.Ε., ενώ το Π.Υ.Σ.Δ.Ε Γρεβενών απαρτίστηκε από αιρετά μέλη των 2 και 4 ψήφων που κώφευαν εσκεμμένα προκειμένου να καρπώνονται τα όποια οφέλη.

Εν κατακλείδι, παραθέτουμε το ψηφοδέλτιο της Ν.Α.Κ.Ε. και ζητούμε μαζική συμμετοχή και στήριξη από τους συναδέλφους μας σε τοπικό επίπεδο, αλλά και στα ΑΠΥΣΔΕ και ΚΥΣΔΕ , εφόσον το ψηφοδέλτιό μας απαρτίζεται αμιγώς από μέλη της Δ.Α.Κ.Ε. που αποκλείστηκαν λόγω μη δημοκρατικών μεθοδεύσεων.  

ΝΕΑ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Δ.Δ.Ε. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΝΑΚΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΡΗΓΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΤΖΑΤΖΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΤΖΗΚΑ ΒΑΙΑ

ΧΑΤΣΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ