Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δήμος Γρεβενών: Νέος κύκλος αιτήσεων για δωρεάν πρόσβαση των “Λευκών Περιοχών” στο τηλεοπτικό σήμα

– Περιθώριο έως τις 15 Νοεμβρίου έχουν οι δικαιούχοι


Οι δημότες του Δήμου Γρεβενών που υπάγονται στις “Λευκές Περιοχές”, έχουν περιθώριο μέχρι και την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2022 να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους προκειμένου να εξασφαλίσουν δωρεάν πρόσβαση στο τηλεοπτικό σήμα.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, οι πολίτες των “Λευκών Περιοχών” θα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας καθώς και σε όσους τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης περιφερειακής εμβέλειας μεταδίδονται από τον πάροχο της επιλογής τους. Στο πλαίσιο της δράσης, τόσο η πρόσβαση όσο και η εγγύηση για τον εξοπλισμό παρέχονται δωρεάν για διάστημα οκτώ ετών.

Η σχετική διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή καθώς οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν την αίτησή τους είτε ψηφιακά είτε στα ΚΕΠ του Δήμου Γρεβενών.

Για την ηλεκτρονική αίτηση, μέσω της πλατφόρμας https://white-areas.gov.gr/ , θα χρειαστούν μόνο οι κωδικοί του taxisnet και ο ενδεκαψήφιος αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος ενώ για την κατάθεση της αίτησης στα ΚΕΠ, θα χρειαστεί η αστυνομική ταυτότητα, ο ενδεκαψήφιος αριθμός παροχής ηλεκτρικού ρεύματος, το ΑΦΜ, ένας αριθμός σταθερού ή κινητού τηλεφώνου και ένα email επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι τα χωριά και τα σημεία του Δήμου Γρεβενών που υπάγονται στις “Λευκές Περιοχές” είναι τα εξής: Αβδέλλα, Άγιος Κοσμάς, Εκκλησιές, Δασύλλιο, Καλλονή, Κυδωνιές, Κυπαρίσσι, Λείψι, Παλαιοχώρι, Ποντινή, Κρανιά, Μικρολίβαδο, Πηγαδίτσα, Πριόνια, Αγάπη, Βατόλακκος, Καλόχι, Σιταράς, Δοτσικό, Κιβωτός, Κληματάκι, Αναβρυτά, Λάβδα, Μαυραναίοι, Μοναχίτι, Παρόρειο, Περιβολάκι, Πολυνέρι, Σπήλαιο, Σταυρός, Μεσολούρι, Περιβόλι, Σαμαρίνα, Σμίξη, Αετιά, Κουρούνα και Φιλιππαίοι.

Γραφείο Τύπου
Δημάρχου Γρεβενών

Δείτε ακόμα